Betöltés...

Automata folyékony szappanadagoló, ZEQAS, érzékelővel, elegáns, vízálló, fekete, kapacitás 350 ml

Ár: 9.340 Ft

Automata folyékony szappan adagoló, ZEQAS, érintésmentes intelligens érzékelő, a folyékony szappant habosra változtatja, kiváló minőségű ABS műanyagból készült, fürdőszobába / konyhába, elegáns, vízálló, fekete, kapacitás 350 ml.



A ZEQAS automata folyékony szappanadagoló forradalmi megoldás a személyi higiénia területén. Az intelligens, érintés nélküli érzékelővel felszerelt készülék teljesen kiküszöböli a fizikai érintés szükségességét, jelentősen csökkentve a nem kívánt baktériumokkal és kórokozókkal való érintkezés kockázatát.



 

 

A ZEQAS adagoló innovatív képességével, amely a folyékony szappant sűrű, lágy habzássá alakítja, mély, kíméletes tisztítást biztosít. Az így keletkező hab egyenletesen borítja a kéz felületét, segítve a szennyeződések és baktériumok eltávolítását.



 

A kiváló minőségű ABS műanyagból készült készülék strapabíró és tartós, megőrizve kiváló teljesítményét és megjelenését. Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen bármely fürdőszobába vagy konyhába, elegáns megjelenést és fokozott funkcionalitást biztosítva.



Az adagoló ergonomikus és vízálló kialakítása megakadályozza a kiömlést és megkönnyíti a könnyű tisztítást, elősegítve a higiénikus környezet kialakítását körülötte. Így hozzájárul a tiszta és biztonságos tér fenntartásához mindenki számára az otthonában.



 

A készülék 4 elemmel működik, így bárhol elhelyezhető, és nincs szükség állandó áramforrásra. Nagyvonalú, 350 ml-es kapacitása kényelmet nyújt a felhasználónak, csökkentve a gyakori újratöltés szükségességét. Ugyanakkor a fejlett érzékelőfunkció segít az érintésmentes élmény megteremtésében, minimalizálva a szennyeződés kockázatát és biztosítva a maximális higiéniát az egész család számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Automata folyékony szappanadagoló, ZEQAS, érzékelővel, elegáns, vízálló, fekete, kapacitás 350 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: