Betöltés...

vidaXL rozsdamentes acél 2 az 1-ben zuhanylefolyó fedéllel 25 x 25 cm

Ár: 16.180 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely ötvözi a stílust és a praktikumot, hogy szebbé varázsolja zuhanyzóját? Akkor különleges tervezésű, megfordítható fedéllel rendelkező 2 az 1-ben zuhanylefolyónkat ajánljuk Önnek! A felső rostélyt és alsó drénlemezt magában foglaló többcélú fedőlapot drénlemezzel vagy anélkül is lehet használni, mindkettő tökéletes megjelenést biztosít bármilyen zuhanyzóban. A szűrővel rendelkező fürdőszobai lefolyó hatékonyan akadályozza meg a haj bejutását a csőbe, és a cső elzáródását. A szűrő az egyszerű tisztítás érdekében ki is vehető. A háromszög formának köszönhetően a lefolyó a zuhanyzó sarkába is beépíthető. A rozsdamentes acélanyag hozzájárul a sarok zuhanylefolyó erős, korrózióálló felépítéséhez, és modern, elegáns megjelenést kölcsönöz minden enteriőr lakberendezésének.

Színe: ezüstAnyaga: rozsdamentes acélOldalsó hossza: 25 cmKifolyó átmérője: 4,8 cmTeljes magasság szifonnal együtt: 10,1 cm2 az 1-ben megfordítható lapos rostély és alsó drénlemezKivehető szűrőSzifonfunkcióval

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "vidaXL rozsdamentes acél 2 az 1-ben zuhanylefolyó fedéllel 25 x 25 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: