Betöltés...

Napelemes kerti lámpa öntözőkanna

Ár: 6.490 Ft


KÖRNYEZETBARÁT  - bemutatjuk elbűvölő napelemes öntözőkannalámpánkat, amely nem csak hangulatot varázsolhat kertjébe, hanem tiszta napenergiával is működik, vigyázva a természeti környezetre. Ez az egyedi lámpa nem csak világítás, hanem gyönyörű dekoráció is, amely élénkíti a teret és varázslatos hangulatot teremthet. A napelemmel felszerelt lámpa nappal gyűjti a napenergiát, hogy éjszaka romantikus megvilágítást biztosítson kertjében.  



ALKONYKAPCSOLÓVAL  – a beépített szürkületérzékelőnek köszönhetően a lámpa alkonyatkor automatikusan felkapcsol, hajnalban pedig kialszik, ami energiamegtakarítást és kényelmes használatot biztosít. Meleg fehér fényt sugárzó LED-ekkel rendelkezik , romantikus hangulatot teremtve és varázslatot kölcsönözhet kertjének. 



ÖNTÖZŐKANNA DIZÁJN  - a lámpa tervezőjét a túlcsorduló víz ihlette, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a lámpának és... tökéletes varázslatos díszlet létrehozására. 



ELLENÁLLÓ – a lámpa masszív felépítése és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás azt jelenti, hogy a lámpa hosszú évekig megbízhatóan működik, még nehéz időjárási körülmények között is.
LEÍRÁS:



anyaga: fém + műanyag
világos szín: meleg fehér
fényforrás: 60 LED
gomb: Be/Ki
a nyárs hossza: 9 cm
méretei: 81,5 x 23 x 10 cm
súlya: 0,364 kg
súlya csomagban: 0,474 kg
A CSOMAG TARTALMA:



öntözőkanna fényekkel
állvány




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Napelemes kerti lámpa öntözőkanna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: