Betöltés...

Meross MSS550 EU kétcsatornás fali kapcsoló, WiFi, HomeKit

Ár: 10.299 Ft


MSS550 Wi-Fi intelligens világításkapcsoló (HomeKit)
Ez az intelligens háromállású villanykapcsoló lehetővé teszi a világítás kényelmes vezérlését, sőt távolról is vezérelhető. Működik a Meross alkalmazással, valamint az Apple HomeKittel, az Amazon Alexával, a Google Asszisztenssel és a Samsung SmartThings-szel. Miután csatlakoztatta az Ön által választott asszisztenshez, hangutasításokkal is vezérelheti. A megfelelő működéshez nincs szükség hubra - mindössze egy 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolatra és egy semleges kábelre (fehér) van szüksége.


A világítás távvezérlése
A Meross MSS550 kapcsolóval könnyedén okossá teheti a normál világítást. A Meross alkalmazás többek között lehetővé teszi a lámpák távoli be- és kikapcsolását. Többé nem kell aggódnia, ha elfelejtette lekapcsolni a villanyt, mielőtt elhagyja a házat - csak nyúljon okostelefonjához! Munkarendeket és időzítőket is létrehozhat - így még jobban alkalmazkodhat a világításhoz az életmódjához.


Az intelligens otthon kényelmes kezelése
Már használ intelligens otthonkezelő platformot? Jó hírünk van az Ön számára! A Meross MSS550 switch kompatibilis a Google Assistant, a Samsung SmartThings, az Apple HomeKit és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal. Ez azt jelenti, hogy hozzáadhatja az Ön által használt rendszerhez, és kényelmesen kezelheti az összes okoseszközét egyetlen alkalmazásból. Nem kell állandóan váltogatnia az ablakok között!


Hangvezérlési képesség
A Google Assistant, az Apple HomeKit és az Amazon Alexa kompatibilitása még több előnyt biztosít. Ha párosítja a kapcsolót az intelligens asszisztenssel, hangutasításokkal vezérelheti a világítást. Szeretné lekapcsolni a villanyt anélkül, hogy fel kellene kelnie a kényelmes ágyából? Vagy talán a kezed elfoglalt, és be kell kapcsolnia egy lámpát? A Meross MSS550 esetében csak néhány szó szükséges, hogy a világítást az Ön elvárásaihoz igazítsa!


Az Ön kényelmére tervezve
A háromoldalas kapcsolók lehetővé teszik a világítás vezérlését 2 különböző helyről. Például telepíthet egy eszközt az első emeletre és egy másikat a második emeletre, hogy bekapcsolja a fényt, amikor lépcsőn megy, és kikapcsolja, amikor felmegy az emeletre. Ily módon könnyedén megvilágíthatja az utat a sötétben, és elkerülheti a veszélyes eséseket. A kapcsoló beépített LED-jelzővel is rendelkezik, amely megkönnyíti a sötétben való megtalálását.


Egyszerű telepítés
A kapcsoló telepítése és konfigurálása nem okoz sok gondot. A készülék nagyon könnyen telepíthető, és nem igényel további koncentrátorok vásárlását. Csak egy semleges kábelre (fehér) és egy meglévő Wi-Fi hálózatra van szüksége. Megjegyzés: A kapcsoló csak 2,4 GHz-es Wi-Fi-vel működik. Nem támogatja az 5 GHz-et.


A doboz tartalma

Wi-Fi kapcsoló
Csavar x2
Felhasználói kézikönyv


Előírás



Márka
Meross


Modell
MSS550


Bejárat
90-125V ~, 50 / 60Hz


Kijárat
90-125V ~, 50 / 60Hz Max. teljesítmény 20 W (INC), max. 150W (CFL és LED)


Gombok
1 be/ki gombot, nyomja meg és tartsa lenyomva 5 másodpercig a gyári beállítások visszaállításának elindításához


Jég
1x LED állapotjelző


Méretű
Körülbelül 10x4x4cm (előlap nélkül), kb. 12x7x4cm (előlappal)


Antenna
1 belső antenna


Vezeték nélküli szabvány
IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R


Vezeték nélküli biztonság

WEP 64/128 bit, WPA-PSK/WPA2-PSK támogatás
*Nem támogatja a Wi-Fi Enterprise szolgáltatást.



Rendszerkövetelmények
iOS 13.0 vagy újabb, Android 4.1 vagy újabb, meglévő Wi-Fi hálózat


Üzemi hőmérséklet
0-40°C


Tárolási teperatúra
-40-70°C


Üzemi páratartalom
10-90% (nem lecsapódó)


Tárolási páratartalom
5-90% (nem lecsapódó)






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Meross MSS550 EU kétcsatornás fali kapcsoló, WiFi, HomeKit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: