Betöltés...

Songmics bambusz szennyeskosár tetővel, 2 rekeszes, kivehető táska, űrtartalom 100L, 52x32x62cm, barna

Ár: 11.636 Ft


Előírások:

Teljes méret: 52 x 32 x 63 cm (H x Sz x M)
Anyaga: Natúr bambusz, pamut táska
Szín: természetes szín
Súly: 2,7 kg

A cikkről
A szennyeskosár természetes, ökológiai és könnyű bambuszból készül, ellenáll a nagy igénybevételeknek deformálódás nélkül; a pamut belső szövet lélegző és megakadályozza a kellemetlen szagokat; A testet kettős huzalgyűrűkkel ellátott keret tartja, az alapot fémhuzallal és kemény panellel rögzítik a nagyobb stabilitás és a támogató teljesítmény érdekében.
A fedelet 2 fém körgyűrű köti össze a testtel, hogy megakadályozza a leesést, a kibővített fedélre 10 kg-nál kisebb tárgyakat helyezhet; minden széle PP rosttal van vágva, kényelmes pamutkötél fogantyúk mindkét oldalon a hordozhatóság megkönnyítése érdekében, tartós kosarat biztosítva elegáns megjelenéssel/
Ez a kosár sok ruhát tartalmazhat; A mosható béléshuzat 2 rekesszel rendelkezik, ruhákat színek szerint rendezhet, és csak a mosózsákot szállíthatja a mosógépbe, időt takarítva meg.
Tartsa távol az összes piszkos ruhát az emberek szemétől, számos tárolási megoldást kínál takarók, játékok, törölközők, cipők stb. Számára. Ideális hálószobába, mosodába, szervizhelyiségbe.
Kiváló csomagolás a bambusz károsodás elleni védelmére; az illusztrált utasítások megkönnyítik az összeszerelést; Használaton kívül laposan tárolja.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Songmics bambusz szennyeskosár tetővel, 2 rekeszes, kivehető táska, űrtartalom 100L, 52x32x62cm, barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: