Betöltés...

Songmics textil szennyes kosár, összecsukható, 2 rekeszes, kivehető zacskók, 142L, 60x36x66cm, szürke

Ár: 12.656 Ft


Előírások:

Szín: szürke
Anyag: Vászonszövet, Farostlemez (közepes sűrűségű farostlemez), pamut, nem szőtt szövet
Termék méret: 60 x 36 x 66 cm (L x Sz x Mé)
A termék súlya: 4,9 kg
Max. statikus terhelhetőség: 20 kg

A cikkről
Ez a mosókosár nagy, 142 literes kapacitással rendelkezik, amely jelentős mennyiségű piszkos ruhát, ágyneműt, párnát és még sok másat képes tárolni. 2 rekesszel rendelkezik, ami megkönnyíti a nyitott ruhanemű fekete válogatását.
Ez a szennyeskosár mágneses fedéllel rendelkezik, hogy egy kézzel könnyen kinyitható és zárható legyen, megakadályozza a kellemetlen szagokat és megvédi a ruhaneműt a portól. Tartós MDF lapból készült, akár 20 kg-ot is képes elviselni.
A szennyeskosár vastag, 160 g/m²-es poligombos bélése tartós a hosszú távú használathoz, és könnyen eltávolítható. A higiénia biztosítása érdekében kézzel vagy géppel mossa.
A mosókosár mindkét oldalán erős és tartós pamutkötél fogantyúk vannak, így kényelmes hordozni. Könnyen és kényelmesen mozgathatja a kosarat a mosókonyhába és vissza.
A szennyeskosár összeszerelése egyszerű a mellékelt utasítások alapján. Ha nem használja, vagy szállítás közben, egyszerűen hajtsa össze a kosarat, hogy helyet takarítson meg.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Songmics textil szennyes kosár, összecsukható, 2 rekeszes, kivehető zacskók, 142L, 60x36x66cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: