Betöltés...

VASAGLE szennyeskosár, 2 kivehető zacskóval, 2 polccal, zacskónként 46L űrtartalom, 73x33x72cm, fekete és szürke

Ár: 24.904 Ft


Termék részletek:

Szín: Fekete-szürke
Anyag: MDF (közepes sűrűségű szálpanel), acél, oxford szövet
Teljes méret: 73 x 33 x 92 cm (H x Sz x M).
Az egyes zsákok mérete: 30 x 30 x 30 x 51 cm (H x Sz x Mé).
Súly: 9,3 kg
Teljes statikus terhelhetőség: 30 kg
Az egyes zsákok statikus terhelhetősége: 10 kg
Az egyes polcok statikus terhelhetősége: 20 kg

A cikkről
A mosodai válogató rendszer teljes kapacitása: 92 liter (rekeszenként 46 liter). A 2 rekesz segít a ruhák színek vagy ruhaneműtípusok szerinti külön tárolásában.
Dupla polcok, dupla tárolóhely a mosószerek, piperecikkek stb. számára; A penge kialakítása biztosítja az optimális légáramlást, hogy elkerülje a piszkos ruhanemű szagát.
A műanyag alaplappal alátámasztott táskák kényelmes tépőzárral vannak ellátva, így könnyen eltávolíthatja vagy eltávolíthatja őket, hogy a ruhaneműt a mosógépbe vigye.
Tömör acélcsövek 2 x 2 cm, kiváló minőségű MDF panelek - a mosodai válogató szilárd és tartós. A táskák vízlepergető Oxford anyagból készülnek. A 4 állítható láb növeli a stabilitást.
Helyezze a szennyeskosarat a mosókonyhába, a fürdőszobába vagy a hálószobába. A 2 zseb és a 2 polc segítségével a ruhákat szem elől elzárva tárolhatja, miközben az alapvető dolgokat kéznél tartja.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "VASAGLE szennyeskosár, 2 kivehető zacskóval, 2 polccal, zacskónként 46L űrtartalom, 73x33x72cm, fekete és szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: