Betöltés...

Parafalap 100x50 cm 6 mm

Ár: 3.590 Ft

A parafa anyag használata praktikus, modern és kreatív módszer a falak átalakítására és dekorálására. Ez a parafa burkolat egyszerre teremt modern és természetes hangulatot a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában és konyhában, valamint előnye, hogy egy természetes anyag. A Kerma webáruházban kapható parafa lapok és parafa tekercsek könnyen felragaszthatók, és tartósságuknak köszönhetően évek múltán is kifogástalan állapotban maradnak. Ismerje meg termékeinket, és fedezze fel a lakberendezés új lehetőségeit! A parafa jó tulajdonsága, hogy hő- és hangszigetelő. A parafa egy megújuló anyag, amelyet a parafa tölgy kérgéből nyernek anélkül, hogy a fát kivágnák. Ez teszi környezetbaráttá és fenntarthatóvá.

A dekoratív parafa természetes és elegáns választás otthonunkba, vagy irodába. A parafa lap nemcsak mutatós és praktikus, hanem csökkenti a zajszintet és otthonosabb, melegebb hangulatot teremt a falakon. A parafa burkolatok ellenállnak a mindennapi használat okozta kisebb sérüléseknek és könnyen tisztíthatók. A parafa természetes megjelenése elegáns és egyedi karaktert kölcsönöz a helyiségeknek, jól illeszkedik különféle lakberendezési stílusokhoz.


Mire jó a parafa lap?

A parafa lap kiválóan alkalmas kisebb falszakaszok kiemelésére, de akár egész falfelületeket is burkolhatsz vele. Jól mutat az előszobában, nappaliban (pl. TV fal), de recepciós pultok, céges tárgyalók, éttermek és szórakozóhelyek falburkolataként is használható. Hálószobában például az ágy mögötti falra is tökéletes, mint falvédő vagy ágyvég. 



Hő- és hangszigetelő parafa falburkolat


A természetes parafa burkolatok alacsony környezetterhelés mellett kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A parafa burkolat segít megtartani a hőt télen és hűvösen tartani a helyiségeket nyáron, ezáltal energiát takarít meg és csökkenti a fűtési és hűtési költségeket. A parafa anyag természetes hangszigetelő képességgel bír, ami csökkenti a zajszintet és javítja az akusztikát, különösen hasznos lehet forgalmas helyeken vagy lakásokban.

A parafa lap felhelyezése

A becsomagolt falburkolót és a ragasztót helyezd el legalább 48 órára abban a száraz, jól szellőztetett helyiségben, ahol használni fogod. Közvetlenül a felrakás előtt csomagold ki a burkolólapokat. A felhelyezés során tartsd fenn azt a hőmérsékletet és páratartalmat, ami majd a lakásban lesz beállítva. A hőmérséklet legyen 18-28 fok között, a relatív páratartalom pedig 35-65% között. Ehhez használj fűtést vagy légkondicionálást a felrakás előtt megfelelő ideig.

A parafa lap felragasztásához a webáruházunkban kapható Soudal ragasztót ajánljuk. A felület, amelyre fel szeretnéd helyezni a burkolót, legyen egyenletes, száraz, kemény, repedés-, ragasztó- és szennyeződésmentes. A ragasztó felhordásához kinyomópisztolyra lesz szükséged. Ezzel vigyél fel ragasztót a parafa lap hátuljára és a falra is.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Parafalap 100x50 cm 6 mm " című hirdetést látja. (fent)