Betöltés...

Parafa tekercs 50x800 cm

Ár: 8.390 Ft

A falra rakható parafa tekercs sokoldalú és praktikus anyag, amely számos előnyt kínál különböző alkalmazásokhoz. A tekercses parafa falburkolatok egyre népszerűbbek a természetes anyagok iránti növekvő igénynek köszönhetően.  A parafa falburkolatokkal egyedi és stílusos teret hozhat létre otthonában. Íme, amit érdemes tudni róla:



Jellemzők és előnyök


Természetes és fenntartható: 


A parafa tekercs természetes anyagból, a parafa tölgy kérgéből készül, így környezetbarát és fenntartható választás.

Hő- és hangszigetelés:


 A parafa kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír, ami segít megtartani a hőt télen és hűvösen tartani a helyiséget nyáron. Ezen kívül hatékony hangszigetelést is biztosít, csökkenti a zajszintet és javítja az akusztikát. A parafa rugalmas és kényelmes felületet biztosít. 

Tartósság és ellenállóképesség:


 A parafa tekercsek ellenállnak a mindennapi használatból adódó sérüléseknek, karcoknak és horpadásoknak, hosszú élettartamot biztosítva.

Könnyű karbantartás: 


A parafa tekercsek könnyen tisztíthatók, nem szívják magukba a port és a szennyeződéseket, ami megkönnyíti a rendszeres takarítást. A parafa falburkolatokat száraz, páratartalomtól mentes helyiségekben használja.

Esztétikus megjelenés:


 A parafa természetes és elegáns megjelenése egyedi karaktert kölcsönöz a helyiségeknek, jól illeszkedik különféle lakberendezési stílusokhoz.



 

Parafa alkalmazási területek

Otthoni Felhasználás: Nappalikban, hálószobákban, gyerekszobákban és konyhákban is kiváló választás, mivel otthonos és meleg hangulatot teremt.
Kereskedelmi Felhasználás: Irodákban, tárgyalókban, recepciós pultoknál, éttermekben és szórakozóhelyeken is használható a falak burkolására.
Speciális Felhasználás: Alkalmas műhelyekben, stúdiókban és olyan helyeken, ahol fontos a zajcsökkentés és a hőszigetelés.


A tekercses parafa falburkolatok sokféleképpen beépíthetők a lakásba:


Falak: A parafa leggyakoribb felhasználási módja a falburkolat. A természetes textúra és a meleg színek melegséget és meghittséget kölcsönöznek a térnek. A parafa falburkolatok tökéletesek nappalikban, hálószobákban, étkezőkben, folyosókon, sőt akár fürdőszobákban is (nedvességálló parafa használatával).

Mennyezet: A parafa mennyezetburkolat egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. Segít csökkenteni a zajszintet és javítani a hő- és hangszigetelést is. A mennyezetre történő parafa burkolat különösen jól mutat alacsony belmagasságú helyiségekben, ahol vizuálisan növeli a teret.

Bútorok: A parafa beépíthető bútorokba is, például szekrényekbe, fiókokba, asztallapokba és fejtámlákba. Ez egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, és melegséget ad a térnek. A parafa bútorok tartósak és könnyen tisztíthatók.

Dekoráció: A parafa dekorációs elemek széles skálájában kapható, például csempékben, panelekben, szőnyegekben és függönyökben. Ezek az elemek egy kis parafa textúrát és színt adhatnak a térnek anélkül, hogy túl sokba kerülnének.

Stílusok: A parafa sokféle stílussal harmonizál, a modern és minimalista stílustól a rusztikus és hagyományos stílusig. A parafa természetes textúrája melegséget és meghittséget kölcsönöz a térnek, bármilyen stílusban is használják.

Lakberendezési tárgyak: A parafa tökéletesen harmonizál más természetes anyagokkal, mint a kő, a fa és a fonott kosarak. Jól illeszkedik üveg-, fém- és bőrdíszítőelemekhez is. A parafa sokoldalú anyag, amely számos különböző stílussal és lakberendezési tárggyal harmonizál.



Felhelyezés

A tekercses parafa falburkolatok viszonylag könnyen telepíthetők, akár barkácsmunkában jártas, akár nem. Számos ragasztótípus és rögzítési mód közül választhat. Elsőként helyezd a becsomagolt parafa tekercset és a ragasztót abba a helyiségbe, ahol használni fogod, legalább 48 órára, hogy aklimatizálódjanak. A hőmérséklet legyen 18-28 °C között, a páratartalom pedig 35-65% között. Következő az adott felület előkészítése. A felület, amire a parafa tekercset felhelyezed, legyen egyenletes, száraz, kemény, repedés-, ragasztó- és szennyeződésmentes. A felhelyezéshez használj kinyomópisztolyt, és vidd fel a ragasztót a parafa tekercs hátuljára és a falra is. A megfelelő rögzítés érdekében nyomd rá a parafa tekercset a falra, ügyelve arra, hogy ne maradjanak légbuborékok.

Utólagos Karbantartás: A parafa felületét rendszeresen tisztítsd, hogy megőrizze esztétikus megjelenését és tartósságát.


A parafa tekercs sokoldalú és praktikus választás, amely számos előnyt kínál otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Természetes megjelenése, kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságai, valamint tartóssága miatt ideális választás a falak burkolására. 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Parafa tekercs 50x800 cm " című hirdetést látja. (fent)