Betöltés...

Készletről Vents Twin Fresh SOLO RA1-35-9-R V.2 Hővisszanyerős légkezelő távirányítóval Barna ereszemmel

Ár: 76.354 Ft

Készletről akár másnapra !
Ha a falvastagság több mint 37 cm kérjen hozzá + csővet
megjegyzésbe írja be .( ajándék  max +33 cm )
Jelentősen csökkenthető a fűtési költség a téli szezonban illetvea nyári hónapokban a légkondicionálók mérsékeltebb használatával.A Twin Fresh SOLO ventilátor modern és praktikusmegoldás a nyílászáró-cserén vagy külső hőszigetelésen átesettépületek energiatakarékos szellőztetéséhez. Akár utólagis beépíthető, alkalmas minden olyan épületbe, ahol a központiszellőzés nem építhető ki.• Energiatakarékos szellőztetés minden helyiségben• Hatékony befúvó és elszívó egyhelyiségesszellőztetéshez• Megakadályozza a por, a rovarok, a pollen és egyéballergén anyagok bejutását, csökkenti a penészkialakulásának kockázatát• Változtatható forgásirányú (Reverse)EC motorral szerelt• A kerámia energia akkumulátor hatékonysága akár 85%

 
A hővisszanyerős szellőztető előnyei:

Energiatakarékos, minimális a hőveszteség, amelyet a hővisszanyerős szellőztető okoz, mert a kiszívott levegő hőtartalmának nagy részét visszanyerjük. 
Csendes, sokkal csendesebb, mint a helyi elszívó berendezések.
Lakásunban optimális minőségű lesz a levegő, a hővisszanyerős szellőztető által befújt levegő szűrése miatt temperált szellőző levegő érkezik, valamint kizárja a hideg és a por okozta kellemetlenségeket.
Megelőzhető vele a penészesedés és a pára lecsapódása, garantálja a belső terekből a pára eltávolítását.

Egycsöves, kerámia hővisszanyerős, ventilátoros szellőztető, mely hatékonyan és energiatakarékosan oldja meg egy helyiség szellőztetését.
 
 

Paraméterek

feszültség: 230 V
légszállítás: 30/46 m3/h
teljesítmény: 1,5/2,3 W
zaj: 21-26 dB(A)





 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Készletről Vents Twin Fresh SOLO RA1-35-9-R V.2 Hővisszanyerős légkezelő távirányítóval Barna ereszemmel" című hirdetést látja. (fent)