Betöltés...

INVICTA NORIK

Ár: 385.100 Ft

INVICTA NORIK

Élvezze a nagy energiateljesítményt és számos műszaki előnyt ezzel a kedvező árú kályhával.  A melegség és a jó közérzet érzése szállja meg Önt minden egyes fellobbanáskor. 
 



Füstcső csonk
150mm


Anyaga
ÖNTVÉNY


Égési levegő
Belső levegő


Burkolat
Öntvény


Névleges teljesítmény
6 kW


Teljesítmény tartomány
4 - 9 kW


Fűtési terület
30-70 m²


Hatékonyság
78%


CO kibocsátás
0,12 %


Energiahatékonysági index (EIE)
103


Füstgáz tömegáram
5,6 g/s


Füstgáz hőmérséklet
310 °C


Üzemanyag
keményfa, brikett


Füstcső ármérő
150 mm


Méretek
Magasság 630 x szélesség 620 x mélység 465


Súly
104 kg


Anyaga
Öntöttvas


Garancia
5 év



 

Miért ez a termék?


A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.


Meghosszabbított égési idő 8 óra


A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.


Origine France Garancia


Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.


Utóégetési rendszer


Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes lesz és csökken a károsanyag kibocsátás.


Tiszta üveg


A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "INVICTA NORIK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: