Betöltés...

LED kijelzős átfolyós vízmelegítő zuhanyfejjel, 3,5 kW, konyhai vagy fürdőszobai bekötésre, gégecsővel, függőleges bekötéssel, falra szerelhető, RYK-006

Ár: 18.490 Ft

Elektromos, LED kijelzős, átfolyós vízmelegítő, konyhai vagy fürdőszobai bekötésre, zuhanyfejjel és gégecsővel, függőleges bekötéssel, falra szerelhető, RYK-006 



Az átfolyós vízmelegítő gyors és költséghatékony megoldást nyújthat olyan helyiségekben, ahol nem biztosított a melegvíz ellátás, például hétvégi házakban, nyaralókban, műhelyben, garázsban, de akár fodrászatokban, panziókban, vendégházakban is. A készülék zuhanyfejjel és gégecsővel csomagolt, így a konyha mellett használhatja azt a fürdőszobában is.


A vízmelegítő átfolyás közben melegíti fel a vizet gyorsan, korlátlan mennyiségben amikor csak szeretné. A készülék pár másodperc alatt villamos hőtermelést biztosít, így nem kell hosszú ideig várnia, hogy a víz felmelegedjen. A LED kijelzőn pedig folyamatosan látható a víz aktuális hőmérséklete 30-60°C-közott.


Használatával nem kell komoly összegeket költenie, hogy kiépítsen egy teljes hálózatot, mindössze egy szabványos vízbekötési pontra és biztonságos, elektromos csatlakozási lehetőségre van szükség. A csaptelepet kizárólag földelt hálózatról szabad üzemeltetni! Ezzel a praktikus készülékkel könnyedén kiválthatja egy bojler beszerelését, így jelentős költségeket és helyet takaríthat meg.


Tulajdonságok:



Akár 3-5 másodperc alatt felmelegíti a vizet 

Kompakt méret
Magas hatékonyság
Digitális hőmérséklet kijelző
Automatikus kikapcsolás szivárgás esetén
Időtálló konstrukció
Elegáns megjelenés
Könnyen felszerelhető
Villamosenergia- és víztakarékos
Bekötés: alsó
Modell: RYK-006
A csaptelep víznyomás igénye: 0,04 Mpa-0,4 Mpa
Névleges nyomás: 0 Mpa
Névleges feszültség: 220V
Névleges frekvencia: 50Hz
Névleges teljesítmény: 3500W
A víz hőmérséklete 30°C - 60°C között állítható
Vízállóság: IP4
Akár 3-5 másodperc alatt felmelegíti a vizet
Gégecső hossza: 1,15 m (fém, műanyag szerelvényekkel) 

Anyag: fém, műanyag
Vezeték hossza: 90 cm
Melegítő mérete: 19×7,5 cm
Zuhanyrózsa: 22×8,5×5 cm (krómozott műanyag)
Biztonsági védelmek: szivárgásvédelem, IP4 vízálló, száraz fűtésvédelem,
víz-villamos szigetelés, automatikus kikapcsolás inaktív állapotban,
túlmelegedés elleni automatikus kikapcsolás.


A csomag tartalma:



1 db falra szerelhető átfolyós vízmelegítő
1 db gégecső
1 db zuhanyrózsa
1 db flexibilis cső
Szerelvénycsomagok


Figyelem!


Gondoskodjon a termék teljesítményének megfelelő elektromos hálózatról. A terméket függőlegesen kell telepíteni. Ne döntse meg vagy fordítsa meg a használatot. Az első telepítésnél először a vizet kell csatlakoztatni és újra nyitni, majd a tápkábellel a készüléket áram alá helyezni. A készülék 0°C-alatt nem használható.


A termék beszerelését minden esetben képzett szakember végezheti, ügyelve a megfelelő nyomás biztosítására, szükség esetén nyomáscsökkentő alkalmazásával. Garanciális igényt kizárólag a szakszerű üzembe helyezést igazoló számla felmutatásával áll módunkban elfogadni. A szakszerűtlen üzembe helyezésből adódó károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "LED kijelzős átfolyós vízmelegítő zuhanyfejjel, 3,5 kW, konyhai vagy fürdőszobai bekötésre, gégecsővel, függőleges bekötéssel, falra szerelhető, RYK-006" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP