Betöltés...

Időzítő, programozható kapcsoló

Ár: 5.690 Ft




Az időzítő a háztartási készülékek áramellátásának vezérlésére szolgál. Az óra működtetéséhez beépített akkumulátorral rendelkezik.
Az időzítő használható különféle eszközök automatikus be- és kikapcsolására, elektromos fűtés és világítás szabályozására a szobákban, valamint az otthoni jelenlét szimulálására.
A készülék használata lehetővé teszi az elektromos energia megtakarítását.



AZ ÓRA BEÁLLÍTÁSA





Nyomja meg és tartsa lenyomva a „ CLOCK ” gombot 3 másodpercig az órabeállítás módba lépéshez. Nyomja meg a " SET " gombot, egy háromszög ikon jelenik meg az " ÓRA " előtt, majd nyomja meg az "UP" gombot az óra beállításához.
Az " ÓRA " beállításának befejezése után nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " PERCEK " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a perc beállításához.
A " PERCEK " beállításának befejezése után nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " WEEKS " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a hét napjának beállításához.
Az összes művelet befejezése után nyomja meg az " OK " gombot az óra módba lépéshez, állítsa be a hetet.
Nyomja meg a "CLOCK" + "SET" gombokat a nyári vagy a téli idő beállításához
Nyomja meg a "CLOCK" + "PROG" gombokat a 24 órás vagy 12 órás üzemmód beállításához. 






AZ IDŐPROGRAM BEÁLLÍTÁSA


Nyomja meg a " PROG " gombot az időzítő program beállításához. Ebben a módban 16 be- és kikapcsolási időzítő program állítható be.
Nyomja meg a " SET " gombot az első program kezdési időpontjának beállításához, az " ÓRA " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot az órák beállításához.
Ha befejezte az " ÓRA " beállítását, nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " PERC " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot.
Miután befejezte a " PERCEK " beállítását, nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " WEEKS " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a hét beállításához, felváltva megjelennek a hét napjainak kombinációi. Válassza ki a kívánt dátumot.
A művelet befejezése után nyomja meg a "PROG" gombot az 1. program kikapcsolási idejének beállításához. Ha be szeretné állítani a következő csoportos program be- és kikapcsolási idejét, nyomja meg tovább a "PROG" gombot, és kövesse a fenti utasításokat.
Óra módban nyomja meg a " SET " gombot az "AUTO", "OFF" vagy " ON "  mód kiválasztásához.


A módok a következő sorrendben jelennek meg:



AUTO (Kikapcsolás. Időzítő bekapcsolva)
KI (állandóan ki van kapcsolva. Időzítő kikapcsolva)
BE (folyamatosan be van kapcsolva. Időzítő kikapcsolva)



Ha törölni szeretné a beállított időzítő programot, nyomja meg a „ PROG ” gombot, válassza ki a megadott időzítőt, majd nyomja meg a „ CLEAR ” gombot a törléshez.



VÉLETLENSZERŰ FUNKCIÓ





A véletlenszerű funkció csak 18:00 és 06:00 között aktív, ha aktiválni szeretné ezt a funkciót, válassza az AUTO módot.
A fenti művelet befejezése után nyomja meg egyszerre a "SET" és az "UP" gombot. A "RANDOM" funkció  aktiválódik.
Ha törölni szeretné a "RANDOM" funkciót , nyomja meg egyszerre a "SET" és "UP" gombot, ekkor a "RANDOM" az LCD kijelzőn kikapcsol.






VISSZASZÁMLÁLÁS FUNKCIÓ


A visszaszámlálás funkció csak "BE" vagy "KI" módban működik. A véletlenszerű funkciót le kell tiltani.
A fenti művelet befejezése után nyomja meg egyszerre az "UP" és a "PROG" gombot a visszaszámlálási idő beállítási módba lépéséhez.
Nyomja meg a "SET" gombot, az "ÓRA" előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az "UP" gombot az órák beállításához (0-99).
Miután befejezte az "ÓRA" beállítását, nyomja meg ismét a "SET" gombot , a "PERC" előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az "UP" gombot a percek (0-59) beállításához.
Az összes művelet befejezése után nyomja meg az "OK" gombot a visszaszámlálás módba lépéshez.
Ha törölni szeretné a visszaszámlálás funkciót, nyomja meg egyszerre az "UP" és a "PROG" gombot, a "COUNTDOWN" eltűnik az LCD kijelzőről, kikapcsol, majd visszatér óra üzemmódba.



TULAJDONSÁGOK:





Tápellátás: 230V/50Hz
Frekvencia: 45-65Hz
Maximális terhelési áram: 16A
Maximális terhelési teljesítmény: 3680W
Üzemi hőmérséklet: 0-50°C
Időzítő tartomány: 1 perc-168 óra (7 nap) Időzítő hiba: ≤1 perc/hó






MÉRETEK:


Teljes hossz: 11,5 cm
Mélység dugó nélkül: 3,5 cm
Mélység dugóval együtt: 7,5 cm
Kijelző mérete: 3cm x 3,5cm






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Időzítő, programozható kapcsoló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: