Betöltés...

Napelemes kerti lámpa gömb alakú 6 db

Ár: 6.690 Ft


KÖRNYEZETBARÁT  - bemutatjuk elbűvölő napelemes lámpáinkat, amelyek nemcsak varázslatot teremthetnek kertjébe, hanem tiszta napenergiával is működnek, vigyázva a környezetre. Ezek az egyedi lámpák nem csak világítás, hanem dekoráció is, amely élénkíti a teret és varázslatos hangulatot teremthetnek. A napelemmel felszerelt lámpák napközben gyűjtik a napenergiát, hogy éjszaka romantikus megvilágítást biztosítsanak a kertben.  



ALKONYKAPCSOLÓVAL  - a beépített szürkületérzékelőknek köszönhetően a lámpák alkonyatkor automatikusan felkapcsolnak, hajnalban pedig kialszanak, ami biztosítja az energiamegtakarítást és a kényelmes használatot. A lámpákban található LED diódák hideg fehér fényt bocsátanak ki, romantikus hangulatot teremtve és varázslatot kölcsönözve kertjének. 



ELLENÁLLÓ - a lámpák masszív felépítése és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képessége azt jelenti, hogy a lámpák hosszú évekig megbízhatóan működnek még nehéz időjárási körülmények között is.



SOKOLDALÚ - a napelemes kerti lámpák nagyon jól működnek mind az utak, és otthoni bejárók mentén, mind teraszokon, erkélyeken vagy pl.
LEÍRÁS:



anyaga: műanyag + fém
világos szín: hideg fehér
vízálló: IP44
fényforrás: LED
munkaidő: kb 6 óra
gomb: Be/Ki
a nyárs hossza: 12 cm
méretei: 35 x 9 cm
egy darab súlya: 0,077 kg
készlet súlya: 0,466 kg
súlya csomagban: 0,703 kg
 A CSOMAG TARTALMA:



6x lámpa
6 x szár
6 x leszúró




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Napelemes kerti lámpa gömb alakú 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: