Betöltés...

Adler AD 7727 Kerámia fűtőtest LED-es fűtőventilátor távirányítóval

Ár: 19.690 Ft

Adler AD 7727 LED-es kerámia fűtőtest távirányítóval
A folyamatosan változó éghajlat miatt a tél nagyon hideg, a nyár pedig nagyon forró. Egyre inkább a központi fűtés által kínált hő, nem elegendő számunkra. Ugyanakkor a meleg hónapokban keressük a módját annak, hogy csökkentsük a hőmérsékletet azokban a helyiségekben, ahol sok időt töltünk.


Ritkán van azonban helyünk olyan berendezésre, amely e két kérdésben megfelel az elvárásainknak. Ezért érdemes olyan multifunkciós készülékekbe beruházni, mint például az ADLER AD7727 kerámia fűtőtest.


A készülékben található kerámia fűtőelem lehetővé teszi a hőmérséklet 10 és 35°C között történő beállítását. A készülék ECO funkcióval van ellátva, amely optimalizálja az energiafogyasztás szintjét a fűtés során, hogy stabil hőmérsékletet tartson fenn a szobában, valamint 1-24 órás időzítővel is van felszerelve, amely visszaszámolja az időt a kikapcsolásig. A hordozhatóságot biztosító fogantyú, a 45°-os oszcilláció és az akár 15 négyzetméteres fűtőfelület ideális választás bármilyen lakásba vagy otthonba.


A radiátor 7°C-on fagyásgátló funkcióval is rendelkezik, a könnyen leolvasható LED kijelző lehetővé teszi, hogy a készülék működését gyorsan az elvárásainkhoz igazítsuk.


A készülékhez távirányító tartozik.
Műszaki specifikációk:



LED kijelző
ECO funkció - optimalizálja az energiafogyasztás szintjét, 750W vagy 1500W teljesítményszint kiválasztásával stabil hőmérsékletet tarthat fenn a szobában.
Fagyásgátló funkció 7°C-on
Hőmérsékletszabályozás 10-35°C
Távirányító
Kerámia fűtőelem
Időzítő 1-24 óra visszaszámlálás a kikapcsolásig
Két teljesítményszint: 750W, 1500W
Ventilátor funkció
Védelem a túlmelegedés ellen
Átfordulás elleni védelem
Hűtési funkció 30 másodpercig
Hordozás segítő fogantyú
45°-os oszcilláció
15m2-es fűtési terület
Tápellátás: 220-240V ~ 50/60Hz
Teljesítmény: 1500W
Zajszint

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Adler AD 7727 Kerámia fűtőtest LED-es fűtőventilátor távirányítóval " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: