Betöltés...

EAST piszoár öblítőszelep - falon kívüli - időzített - nyomógombos - öblítőcsővel, takaróharanggal

Ár: 11.176 Ft

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg EAST piszoár öblítőszelep - falon kívüli - időzített - nyomógombos - öblítőcsővel, takaróharanggal termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

EAST piszoár öblítőszelep - falon kívüli - időzített - nyomógombos - öblítőcsővel, takaróharanggal

Piszoár öblítő szelep, nyomógombos, önelzáró működéssel felső bekötésű vizeldékhez, öblítőcsővel és takaróharanggal.

Piszoár öblítő szelep nyomógombbal
A időzített, nyomógombos piszoáröblítőnk falon kívül csövezett verziója esztétikus megjelenés mellett megbízható működésű. A nyomógomb megnyomásával indul az öblítés, majd a csaptelep mechanikus időzítő egysége, a gyári időzítésnek megfelelően automatikusan elzár.
Az üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beálta előtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében (a nyomógomot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)! A termék tartalmazza az öblítőcsövet és a takaróharangot is.
Piszoár csaptelep közösségi helyekre
Olyan helyre ajánljuk, ahol fontos a víztakarékosság. Kitűnően megállja a helyét irodaházak, kórházak, iskolák, kollégiumok mosdóhelyiségeiben is.

Működtetése a nyomógomb megnyomásával történik.
Automatikusan elzár, ezáltal víztakarékos.
Vandálbiztos, mert nem tartalmaz célszerszám nélül eltávolítható részeket.
A krómozott felület esztétikus megjelenésű.
Előírás szerinti szűrt víz esetében biztosítható a megfelelő működés.



*A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "EAST piszoár öblítőszelep - falon kívüli - időzített - nyomógombos - öblítőcsővel, takaróharanggal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: