Betöltés...

Fitnate Kulcs Nélküli Intelligens Érintőképernyős Bejárati Ajtózár

Ár: 21.990 Ft

Fitnate kulcs nélküli intelligens ujjlenyomat-zár, Bluetooth-szal, érintőképernyős digitális kódos ajtózár, könnyen használható és telepíthető otthonra, szállodába, irodába, hálószobába.● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Márka: Fitnate

Különleges tulajdonság: Érintőképernyő, Kulcs nélküli, Ujjlenyomat

Zártípus: Biometrikus, Billentyűzet

Termék méretei: 22.1 x 14 x 10.2 cm

Anyag: Fém MASSZÍV ÉS TARTÓS ANYAG: Az intelligens zár fémből készült, ami hosszú távú használatra alkalmas. A felülete króm anyaggal van bevonva, és csúszásmentes kialakítású. Automatikus zárórendszerrel rendelkezik, amely 3 másodperccel a nyitás után automatikusan bezárja az elektronikus ajtót.

NÉGY FELOLDÁSI MÓDSZER: Magas precizitású ujjlenyomat-azonosítás, jelszavak használata AAA elemekkel, hagyományos módon tartalék kulcsokkal vagy Bluetooth kapcsolattal és alkalmazásvezérléssel. Ez a funkció Bluetooth Gateway segítségével működik.

BIZTONSÁGI BIZTOSÍTÁS: Könnyen telepíthető, és gyorsan befejezhető az általunk biztosított felhasználói kézikönyv lépéseinek követésével. Ezenkívül beállíthat egy sor jelszót családtagjai, barátai vagy bérlői védelme érdekében. A maximális hosszúság 10 számjegyig terjedhet.

FELHASZNÁLÓBARÁT KIALAKÍTÁS: Ez a kulcs nélküli intelligens zár háttérvilágítású móddal van felszerelve, amely lehetővé teszi a billentyűzet tiszta látását sötét környezetben. Emellett vízálló, és a vízállósági szintje eléri a 4-es fokozatot.

SZÉLES ALKALMAZHATÓSÁG: Az intelligens zár széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik, és különböző anyagú ajtókhoz használható, például faajtókhoz, fém ajtókhoz, üvegajtókhoz és rozsdamentes acél ajtókhoz. Az ajtó vastagsága 3,18 és 4,78 cm között lehet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Fitnate Kulcs Nélküli Intelligens Érintőképernyős Bejárati Ajtózár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: