Betöltés...

Kulcs Nélküli Elektronikus Bejárati Ajtózár Fogantyúval

Ár: 18.990 Ft

Kulcs nélküli bejárati ajtózár fogantyúval, billentyűzetes ajtógomb, automatikus zár, vízálló elektronikus fekete ajtógomb, otthonra, irodába, hotelbe Termékmodell: YL-98 Szín: Fekete ● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap



Termékjellemzők:

Márka: Buoan

Különleges jellemző: Vízálló

Zár típusa: Billentyűzet

Méretek: 18,6 x 8,2 x 8,2 cm

Anyag: Cink

Könnyen telepíthető és használható: Ez az okos ajtógomb nagyon könnyen telepíthető. Csak egy csavarhúzóra van szükség, és néhány perc alatt felszerelhető ez a zár. Ez a billentyűzetes ajtózár a legtöbb standard amerikai ajtóhoz megfelelő.

Kifinomult csúszásmentes fogantyú: A kifinomult mintázatú kialakításnak köszönhetően a fogantyú csúszásmentes, így gyermeke is könnyedén kinyithatja a zárat. Ez az elektronikus ajtógomb sokoldalú, csendes mód, alacsony akkumulátor figyelmeztetés, jelszó lopás elleni védelem, háttérvilágítású billentyűzet a gyenge fényviszonyokhoz.

Biztonságos és tartós: A billentyűzetes ajtógomb akár 10 változtatható kódot is képes tárolni. Felhasználói és mester szintek. Kémkedés elleni kód titkosítás. Automatikus záró reteszeléssel az ajtó 2,5 másodperccel a nyitás után automatikusan bezárul. IP65 időjárásálló, bármilyen időjárási körülmények között jól működik.

Kétféle feloldási mód: Az okos ajtózárak kétféleképpen oldhatók fel. Az egyik módja a jelszóval történő ajtónyitás, amely USB-n keresztül tölthető, ami nagyon kényelmes a napi látogatók számára, megadhatja nekik a jelszót. Vagy nyithatja az ajtót mechanikus kulccsal is.

Széles körű alkalmazhatóság: Ez a digitális ajtógomb széles körben alkalmazható különböző anyagú ajtókhoz. Ez az okos zár különböző helyzetekben használható, például hálószoba, dolgozószoba, garázs, pince, iroda, hotel, lakás stb.














Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Kulcs Nélküli Elektronikus Bejárati Ajtózár Fogantyúval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: