Betöltés...

LVT vinyl falburkolat nyeregbarna famintás - 6271, vízálló falpanel

Ár: 4.790 Ft

LVT vinyl falburkolatot. Hűen utánozza a természetes anyagokat, mint például a kő, a márvány vagy a fa. Ugyanakkor számos előnyt kínál, beleértve a kedvezőbb árat, a jobb karcállóságot és a vízálló teljesítményt. Ez egy olyan műanyag burkolat, amelyet nem tekercs formájában helyeznek le, mint a hagyományos PVC burkolatokat, hanem lapokban, hasonlóan a kerámiához. A mélynyomású LVT magában foglal egy nyomtatási réteget, amely hűen megjeleníti a fa erezetét, valamint egy kopásálló réteget a nagyobb tartósság érdekében. Az LVT vinyl falpanelek ideális választás mindazoknak, akik jó minőségű, rendkívül tartós és könnyen karbantartható falburkolatot keresnek. Ráadásul ezeknek a paneleknek a lerakása gyors és egyszerű, még szakember nélkül is könnyedén elvégezhető otthon. Ezek a panelek egy merevebb alapra készülnek, így nem hajlítható! Hajlítgatás hatására a lap eltörik.  


 


A vinyl falpanelek előnyei:

Stílusos design: 


Gyönyörűen megtervezett falburkolat. Az LVT falpanelek széles választékban érhetők el, a valósághű fa hatástól kezdve egészen a márványig. Nagyon jól illeszkedik a modern és a klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Kedvelt választás modern falburkolatként.


Rendkívüli tartósság: 


A vinyl falpanelek híresek tartósságukról és hosszú élettartamukról. A felszerelési folyamatnak köszönhetően ezek a panelek masszív alapokon nyugszanak, így kevésbé valószínű, hogy idővel meglazuljanak vagy elmozduljanak. 


Egyszerű karbantartás:


Költséghatékony megoldás: A vinyl panelek ragasztása költséghatékonyabb más padlóburkolatoknál, mint például a keményfa vagy a kerámia csempe. Telepítésük is kevesebb munkát igényel, ami további költség megtakarítást jelenthet. Továbbá, mivel ezek a falpanelek tartósak és hosszú élettartamúak, ritkábban kell őket cserélni, csökkentve ezzel a hosszú távú költségeket. Környezet- és állatbarát: Nem tartalmaznak káros anyagokat, például formaldehidet, így védelmet nyújtanak otthonunk levegőminőségének.


Csempe helyett vinyl burkolat falra! 


Vízálló, karc- és foltálló – tökéletes minőség. Egyszerűen telepíthető, könnyen tisztítható és karbantartható, és ha szükséges, könnyen cserélhető. Nem igényel különleges szaktudást, csak fel kell ragasztani, és kész. Ráadásul öntapadós ragasztószalaggal is rögzíthető, így ha megunnánk, pillanatok alatt eltávolítható. Kombinálható különböző burkolatokkal padlón és falfelületen egyaránt. A márványmintás vinyl burkolat bármely helyiségben használható, legyen az konyha, fürdő vagy nappali.


 


Milyen ragasztót válasszunk?

A felhelyezéshez kétoldalas ragasztószalagot vagy folyékony tubusos ragasztót ajánlunk, mint például a Soudal T-rex transzparens, amely megvásárolható webáruházunkban. A folyékony ragasztó biztosabb tapadást jelent! Mi ezért elsősorban ezt ajánljuk. 


 


Mennyibe kerül?


Az LVT vinyl márványmintás dekor falipanelek ára a minőségtől, a mintázattól és a gyártótól függően változik. Általában azonban az LVT falpanelek megfizethetőbb árúak, mint más típusú falburkolatok, mint például a valódi csempe, kő vagy fa burkolatok. Felhelyezésük is könnyebb a falra, így ez is csökkenti a felújítási költségeket más falburkolatokhoz képest. Létezik klikkes vinyl panel és padlóra rakható is. Ezeknek elsősorban nagyobb a kopásállósága és/vagy vastagabbak.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "LVT vinyl falburkolat nyeregbarna famintás - 6271, vízálló falpanel" című hirdetést látja. (fent)