Betöltés...

Ruhhy ajtókilincs készlet

Ár: 3.590 Ft


UNIVERZÁLIS MODELL - A fogantyú univerzális, és mind jobb-, mind balkezes ajtókon használható. A fogantyú megfordítható funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó bal vagy jobb oldalára szereljék fel.
ROZETTÁVAL- A kilincshez tartozik egy rozetta, amely megvédi az ajtónyílást a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől. Fedőként funkcionál, megakadályozva, hogy a kezek közvetlenül hozzáférjenek az ajtó anyagához.
CSENDES MŰKÖDÉS - a kilincset úgy tervezték, hogy az ajtó nyitásakor és zárásakor halkan működjön, és ne zavarja a háztartás tagjait. Könnyen használható, így az ajtó nyitása és zárása kényelmes és gyors.
BELSŐ KULCS - az ajtókilincs-mechanizmusban egy imbuszkulcs használata gyakori megoldás, amelynek célja a kilincselemek közötti feszültség szabályozása.


MŰSZAKI ADATOK



Szín: matt fekete
Anyag: vas + alumínium
ajtókhoz: belülre
Fogantyú méretei: 5,3 x 5 x 14 cm
Rozetta méretei: 5,3 x 5,3 x 1 cm
Súly: 440 g
Súly a dobozban: 486 g


TARTALOM:



Egy készlet fogantyú egy ajtóhoz
Egy készlet nyílászáró a betéthez
Egy készlet kulcs rozetta
Átmenő rögzítő csavarok
Rögzítő csavarok
2 x csapok
imbusz csavarok
imbuszkulcs


Az osztott lemezen lévő fekete ajtókilincs matt, loft stílusú kivitelben. Vasból és alumíniumból készült. A szögletes rozettán lévő, kivételes ergonómiájú fogantyú tökéletesen működik az ajtókon. A kilincs szimmetrikus kerettel vagy üvegezéssel ellátott ajtókhoz alkalmas. A speciálisan profilozott fogantyú kényelmet biztosít a mindennapi használat során.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ablak
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Ruhhy ajtókilincs készlet " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: