Betöltés...

Gardlov napelemes kerti lámpás

Ár: 6.490 Ft


KÖRNYEZETBARÁT  - bemutatjuk elbűvölő napelemes lámpáinkat, amelyek nemcsak varázslatot teremthetnek kertjébe, hanem tiszta napenergiával is működnek, vigyázva a környezetre. Ezek az egyedi lámpák nem csak világítás, hanem dekoráció is, amely élénkíti a teret és varázslatos hangulatot teremthetnek. A napelemmel felszerelt lámpák napközben gyűjtik a napenergiát, hogy éjszaka romantikus megvilágítást biztosítsanak a kertben.  
ALKONYKAPCSOLÓVAL  - a beépített szürkületérzékelőknek köszönhetően a lámpák alkonyatkor automatikusan felkapcsolnak, hajnalban pedig kialszanak, ami biztosítja az energiamegtakarítást és a kényelmes használatot. A lámpákban található LED diódák hideg fehér fényt bocsátanak ki, romantikus hangulatot teremtve és varázslatot kölcsönözve kertjének. 
ELLENÁLLÓ - a lámpák masszív felépítése és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képessége azt jelenti, hogy a lámpák hosszú évekig megbízhatóan működnek még nehéz időjárási körülmények között is.
SOKOLDALÚ - a napelemes kerti lámpák nagyon jól működnek mind az utak, és otthoni bejárók mentén, mind teraszokon, erkélyeken vagy pl.





LEÍRÁS



anyaga: ABS, egyéb: alumínium + vas
alkonyat érzékelő: igen
világos szín: meleg fehér
hatás: természetes láng
fényforrás: LED
LED-ek száma: 53
beépített akkumulátor: 600 mAh
gomb: Be/Ki
a nyárs hossza: 16 cm
méretei: 57-155 x 17 cm
vízálló: IP44
munkaidő: 8 óra
töltési idő: 8 óra
súlya: 700 g
súlya csomagban: 836 g





A CSOMAG TARTALMA:



lámpa
5 részből álló lámpatest
Illesztő elemek
leszúró




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Gardlov napelemes kerti lámpás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Ék