Betöltés...

WC bidé, WC, gyorsszerelés a WC-kagylóra, női/fiú mosdó, két fúvóka, vízszabályozás, jobb oldali kezelőszervek, nem elektromos, fehér színű

Ár: 22.021 Ft

WC bidé, WC, gyorsszerelés a WC-kagylóra, női/fiú mosdó, két fúvóka, vízszabályozás, jobb oldali kezelőszervek, nem elektromos, fehér színű.



A bidé egy modern szaniter tárgy az intim területek mosására a WC használata után. Bidéink nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak. A higiénia mindenki életében alapvető fontosságú, ezért elengedhetetlen, hogy otthonában legyen bidé.



A bidé használatával gyakorlatilag jelentősen csökken a helyi betegségek kockázata, az intim terület PH-értéke optimális paraméterekben marad, és a higiénia megfelelően történik. A Zeqas bidé ideális bizonyos vastagbélbetegségekben vagy aranyérben szenvedők számára. Sokkal kényelmesebb a bidé használata, mert nem kell a WC-ből a zuhanyzóba menni. A bidé ideális azok számára is, akik különböző egészségügyi okok miatt nem tudnak gyorsan mozogni, a várandós nőknek vagy azoknak az anyáknak, akiknek a WC-használat után azonnal meg kell mosniuk gyermekeiket. A bidé mosás a WC-papírral való törléshez képest kevésbé irritáló, de sokkal hatékonyabb, és a tisztaság és a frissesség érzését hagyja maga után. A víz önmagában higiénikusabb, mint a papír, mivel mos, nem pedig feszít. Kényelmesebb Önnek, ha bidét vásárol! A Zeqas bidé használata idővel költséghatékony lesz, mivel a felhasznált vízmennyiség nagyon kicsi. A WC lehúzásakor lényegesen több vizet használunk, mint a bidé használatával. Ezenkívül megakadályozza a szennyvízcsatorna eltömődését a WC-n lehúzott papírral.



Mivel a hely mindenki számára fontos, a Zeqas bidé nem foglal sok helyet, a WC-ülőke alá szerelhető. Fontos, hogy a bidé használata csökkenti a WC-papírfogyasztást, ami hozzájárul a környezet védelméhez.

A Zeqas bidé előnyei

1. Jobb higiénia és állítható vízsugár. A Zeqas bidé vízsugarával sokkal könnyebb és hatékonyabb az intim terület tisztítása. Mivel a mosakodás már nem jár a kézzel vagy WC-papírral való érintkezéssel, sokkal kisebb a baktériumok, káros mikroorganizmusok, vírusok vagy betegségek átvitelének kockázata.

2. Állítható kettős fúvókás kialakítással rendelkezik , és két üzemmódot tartalmaz: visszaöblítés (erős víznyomás) és elölről történő mosás, ami egy kifejezetten a nőknek szánt funkció, amely lehetővé teszi a fúvóka beállítását és olyan pozícióba helyezését, amely lehetővé teszi a nemi szervek mosását (viszonylag gyenge víznyomás). Amikor a bidé használatban van, a fúvóka lefelé kinyúlik, hogy vizet permetezzen, és a fúvóka bezárás után automatikusan visszahúzódik a kiindulási helyzetbe.



3. A Zeqas bidé rendkívül vékony, a legtöbb WC-vel kompatibilis. Ha a bidé a WC-csészére van felszerelve, rendezettebb lesz, és nem lesz felesleges hely. A bidé a WC-ülőke alá van szerelve.

4. Öntisztító. Ez az opció használat előtt rövid időre vizet permetez a WC-csészébe, így a fúvókák megtisztulnak, és a WC-csésze falai megnedvesednek anélkül, hogy bármi odaragadna.

5. Több felhasználó is használhatja. A rudak, amelyeken keresztül a nyomás alatt álló víz áramlik, soha nem érintkeznek az emberi testtel. Ezért a Zeqas bidét több személy is használhatja.

6. NEM fogyaszt áramot. A Zeqas bidé másik előnye, hogy ingyen működik. Mivel nem fogyaszt áramot, a bidé használata nem befolyásolja a havi energiaszámlát.



7. A Zeqas bidé könnyen összeszerelhető, könnyen karbantartható és tartósabb.



Hogyan kell felszerelni a Zeqas bidét:

Vegye le a WC fedelét, helyezze a bidét a WC-csészére, majd tegye vissza a fedelet;
A bidé a hideg vagy melegvízforráshoz csatlakozik;
A csatlakozásokat ellenőrzik, és újraindítják a vízellátást.
A bidé környezetbarát ABS anyagból készült. A tartozékok egy sárgaréz T-alakú adapter és egy rozsdamentes acélból készült hideg-melegvizes tömlő.



SZABADULJ MEG A WC-CSÉSZE TISZTÍTÁSÁVAL JÁRÓ GONDOKTÓL, ÉS ÜDVÖZÖLD ÚJ SEGÍTŐDET!





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "WC bidé, WC, gyorsszerelés a WC-kagylóra, női/fiú mosdó, két fúvóka, vízszabályozás, jobb oldali kezelőszervek, nem elektromos, fehér színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: