Betöltés...

Öntapadós falpanel AR-14 bézs,fehér márvány, fényes szivacsos 60x30 cm

Ár: 1.990 Ft

A panelek mosásnak, sérülésnek és kopásnak ellenálló PVC felülettel vannak ellátva. A rugalmas szerkezetük lehetővé teszi szinte bármilyen helyiségbe való felhasználást. 


Nem javasoljuk a terméket vizes, nedves, párás helyiségbe mint például fürdőszoba zuhanykabinhoz, kád mellé, illetve konyhában a gáztűzhely mögé közvetlenül. Az öntapadós panelek lángállóak. 


A termék legnagyobb előnye, hogy nem igényel különösebb szerszámokat, vagy szaktudást a felhelyezése. A panelhez nem szükséges ragasztó se, mert öntapadós a hátulja. A szivacsos pvc panel hátoldala teljes felületén öntapadós réteggel van ellátva. A panelekkel megújítható, felújítható otthonunk. A márványmintás panelek nagyon kedveltek. Az öntapadós polietilén hab háttal ellátott panelek jól utánozzák a valódi márvány mintázatot, de a valódi márványhoz képest egy olcsó falburkolat ötlet. 


 


Öntapadós panelek alkalmazása:

Előszoba, nappali, konyha, folyosó díszítésére alkalmas. Rakhatjuk festett falra, meglévő csempére vagy kerámia burkolatra. Jól tapad sima felületeken mint például üveg, bútorfelület, vagy stabilan ragasztott tapétán is. 


Használat előtt az adott felületet vagy a falat portalanítsuk. Ne rakjuk zsíros, koszos, nedves, penészes, vagy salétromos, szennyezett felületre. 


 


Falpanelek tisztítása:

Semleges tisztítószeres vízzel tisztítható, ami azt jelenti, hogy nedves ruhával törölhető, de nem áll ellen a súrolószivacsnak, vagy a vegyi tisztítószereknek, súrolószereknek. 


 

Felrakás:

Az adott felületet legyen előkészítve a felrakáshoz a fent már írtak alapján. Jelöléshez használjunk ceruzát, vagy letörölhető íróeszközt. Vízmérték, mérőszalag, lézeres mérő ajánlott. A panelek nagyon erősen ragadnak, nem könnyű visszaszedni, ezért fontos, hogy a panelek illesztése, elhelyezése megfelelő legyen. Az első panelnél a hátoldalról húzzon le néhány centiméternyi védőfóliát és óvatosan igazítsa a jelöléshez a panel azon részével, ahol még nincs leszedve a védőfólia. Fokozatosan húzza ki a védőfóliát a panel hátuljáról és közben simítsa kifelé a panelt, hogy a felület megfelelően sima legyen. A következő paneleket úgy helyezze el, hogy az élekkel találkozzon. A panelek vágásához ollót, vagy éles tapétavágó kést használjon. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Öntapadós falpanel AR-14 bézs,fehér márvány, fényes szivacsos 60x30 cm " című hirdetést látja. (fent)