Betöltés...

ATLANTIC Navilink 105 digitális termosztát Loria hőszivattyúhoz

Ár: 45.585 Ft

Az Atlantic digitális termosztátja modern megjelenésével tökéletesen illeszkedik otthonába. A fűtés és a használati melegvíz hőmérséklete is programozható a magas felhasználói komfortért.

ATLANTIC Navilink 105 digitális termosztát Loria hőszivattyúhoz Energiatakarékosság és kényelemA termosztát könnyen programozható a beépített varázslónak köszönhetően. Navigációja ergonomikus, nagy színes szöveges képernyővel rendelkezik. A heti program napszaktól függően állítja be a kívánt hőmérsékletet, így szabályozza a teljesítményt és spórol az energiahasználaton. Választható üzemmódok Alap üzemmód Időprogramozás Távollét mód Termosztát jellemzői Egyszerű telepítés és karbantartás - üzembe helyezési varázsló és hibaértesítés a kijelzőn Telepítés vezetékes csatlakozással Atlantic Smart Adapt kompatibilitás Energiafogyasztás látható a kijelzőn Távvezérlés lehetőség, több válaszható üzemmód HMV készítés

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "ATLANTIC Navilink 105 digitális termosztát Loria hőszivattyúhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: