Betöltés...

Hongkong White 60 komplett fürdőszoba bútor szett fali mosdószekrénnyel, kerámia mosdóval, tükörrel és magas szekrénnyel

Ár: 169.800 Ft

60 cm széles komplett fürdőszoba bútor szett fali mosdószekrénnyel fehér színben, okos LED tükörrel és magas szekrénnyel. A bútort összeszerelve szállítjuk ki, így Önnek csak a mosdót kell ráhelyeznie!

Hongkong White 60 komplett fürdőszoba bútor szett Termékeink kialakítása során figyelembe vettük az elmúlt évek fogasztói igényeit, ezek alapján alkottuk meg a magas elvárásoknak megfelelő mosdószekrényünket. A kezdetektől fogva célunk az igények teljes körű kielégítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni. Hiszünk abban, hogy az egyszerűség maga a nagyszerűség. Ezen elvek vezérelnek minket abban, hogy Ön megtalálhassa számára a legmegfelelőbb fürdőszoba bútort álmai fürdőszobájához. A Hongkong komplett fürdőszoba bútor szett elemei: fehér mosdószekrény fehér mosdó szögletes LED okostükör magas szekrény Az általunk legfontosabbnak vélt tulajdonságok a Hongkong szekrénynél: Előre összeszerelt A bútor előre összerelt állapotban szállítjuk, így Önnek nincs más teendője már vele, csak fel kell rögzíteni a falra. Legújabb trend szerinti design Elegáns, szemet gyönyörködtető forma, aminek megalkotásánál figyelembe vették az elmúlt évek legfontosabb vásárlói igényeket. Függesztett fali bútor A függesztett fali bútor előnye, hogy még kisméretű helységben elhelyezve is könnyed hatást keltenek, nem érezzük zsúfoltnak a teret, továbbá könnyed takarítást tesz lehetővé. Soft close zsanérok A speciális pántok lehetővé teszik, hogy becsukáskor az ajtó vagy fiók finoman záródjon be, csökketve a terhelést és növelve az élettartamot. Tömörfa anyag A tömörfa magasan kiemelkedik szilárdságával, tartósságával és kiváló műszaki tulajdonságaival a bútorok terén. Remek ellenálló képesség és hosszú élettartam jellemzi az efféle anyagból készült bútorokat. Szettben kapható A Hongkong bútor család szettben is kapható. A mosdószekrény hozzáillő tükörrel, polccal és magas szekrénnyel kiváló komplett fürdőszoba bútor szett lehet bármilyen fürdőszobába. Napjainkban a praktikum mellett a fürdőszoba esztétikus megjelenése is fontos szempont. A függesztett bútorok egyre elterjedtebbé válnak, mivel számos előnnyel rendelkeznek, ide sorolható a modern, könnyed megjelenés és az egyszerű tisztítás. A függesztett fürdőszobai bútorok a klasszikus és modernebb stílusú fürdőszobákban is megállják a helyüket egyaránt. Nagyfokú rugalmasság jellemzi őket, mivel szinte bárhol elhelyezhetők a fürdőszobán belül. További előnyük, hogy soft close (csillapítós) zsanérral felszereltek, így becsukáskor az ajtó vagy fiók finoman záródik be, csökkentve a terhelést és növelve az élettartamot. A szekrény fehér és fekete mosdóval szabadon kombinálható ízlés szerint. A teljesség érdekében a mosdószekrényekhez illő LED okostükröt és magas szekrényt is választhatunk, hogy a fürdőszobában lévő bútorok egy szemet gyönyörködtető egységet alkossanak.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Hongkong White 60 komplett fürdőszoba bútor szett fali mosdószekrénnyel, kerámia mosdóval, tükörrel és magas szekrénnyel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések