Betöltés...

SMARTPASS MONACO C92 Silver Okos Kilincs Ujlenyomattal, Pin kóddal, Kártyával, Alkalmazással, Kültérre - Beltérre, Ezűst

Ár: 85.000 Ft

A SMARTPASS MONACO C92-ös okos kilincsek keskeny kialakításuknak köszönhetően teljesen kompatibilisek azokhoz az ajtókhoz, melyeknél kevés, keskeny hely van a kilincsnek és a kilincsközép közel van az ajtókerethez.
A MONACO C92 modellt azokhoz az ajtókhoz javasolt, amelyek nem kilincsműködtetésű zárral vannak felszerelve, hanem kulcsműködtetésűek, mivel hagyományos cilinderrel rendelkezik ez a modell.
Így ennél a modellnél az okos zárási megoldások kizárólag a kilincs nyelvre vonatkoznak, viszont a cilinder segítségével a többi zárási módot is tudja aktiválni.
Összességében ezt a típusú kilincset azoknak javasoljuk, akik nem szeretnék kulcsműködtetésű ajtójukat lecserélni, viszont okos nyitási megoldást szeretnének ajtajukra és a több pontos zárást esetenként fogják csak használni például hosszabb távollét alkalmával.
Fontos tudni, amennyiben cilinderrel történt az ajtó bezárása vagyis a kulcsot használták a záráshoz, akkor a kinyitás is kizárólag kulccsal lehetséges.



Nyitási módok:

Ujjlenyomat - 200 db adható hozzá
Kód - lesés védelemmel. 6 féle kódot lehet generálni: állandó, időzített, egy-alkalmi, ciklikus, egyedi-állandó és egyedi-időzített.
IC kártyával - amennyiben további kártyára van szüksége itt megvásárolhatja
Bluetooth-on keresztül telefonról - a telefon és a kilincs egyidőben 2-3 méteren belül kell legyen, ez változhat különböző tényezőktől, mint például falak és azok vastagsága, bútorok elhelyezése, mennyisége
Wi-Fi-n keresztül telefonról - ehhez szükséges egy kiegészítő eszköz, az úgynevezett Gateway
Hagyományos kulcs - vészhelyzet esetén
Hangvezérlés - Amazon-Alexa szükséges hozzá



Kompatibilis ajtók / zárak:

Kilincsműködtetésű zárakra kompatibilis, amelyek interax nagysága 92 mm. Amennyiben az Ön zára nem a fentiek valamelyike, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen egyedi esetekben is tudunk megoldásokat javasolni a zárak 95%-ánál.



Csomag tartalma:

Okos Kilincs
Kulcs
Kártya
Tömítések
Csavarok
Zárbetét
Kézikönyv

A csomagban lévő zárbetét 60/60-as.



Technikai adatok:

ANYAGA: Rozsdamentes acél
SZÍNE: Ezüst
AJTÓ VASTAGSÁG: Az alapcsomag 40 - 70 mm esetén megfelelő. Más ajtóvastagság esetén kiegészítő elemekre van szükség. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken.
AJTÓ TÍPUS: Beltéri / Kültéri
KILINCS IRÁNYA: Jobb / Bal
ELEM TÍPUSA ÉS DARABSZÁMA: 4 db AAA
IP VÉDELEM: 65
TERMÉK SÚLYA: 1.90 kg
TELEFONOS ALKALMAZÁS: TTLock - ingyenes alkalmazás, elérhető Android és iOS operációs rendszereken


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ajtó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "SMARTPASS MONACO C92 Silver Okos Kilincs Ujlenyomattal, Pin kóddal, Kártyával, Alkalmazással, Kültérre - Beltérre, Ezűst" című hirdetést látja. (fent)