Betöltés...

Szerelésmentes univerzális sarokpolc fürdőszobába, konyhába

Ár: 5.490 Ft

Szerelésmentes univerzális sarokpolc fürdőszobába, konyhába Te is a fürdőkád szélére vagy a mosógép tetejére pakolod a samponokat, a tusfürdőket? Nálad sincs elegendő tárolófelület, de nem akarsz bajlódni a barkácsolással? Mutatunk egy pénztárcakímélő megoldást, ami nem csak praktikus, de kifejezetten elegáns is!
A sarokpolc felszereléséhez nincs szükség fúrásra, ragasztásra. Az erős vákuumnak köszönhetően könnyedén rögzíthető! A sarokpolc polimer tapadókorongjai minden felületen könnyen rögzíthetőek. Helyezze a kívánt sarokba és egy egyszerű mozdulattal rögzítse! A háztartás bármely területén alkalmazható. Szinte bármilyen felületre felszerelhető. (márványra, gipszkartonra, üvegre, csempére stb.)
Ellenálló ABS műanyagból készült, így fürdőszobai használatra is tökéletes. Megakadályozza a penészedést, kiömlő nyílásai könnyedén elvezetik a polcot érő nagy mennyiségű vizet is. Ez a két másodperc alatt a helyére illeszthető sarokpolc ideális megoldás fürdőszobai kellékeid tárolására. Szerelésre, fúrásra, ragasztásra egyáltalán nincs szükség, a különleges biztonsági mechanizmus garantáltan a helyén tartja a polcot!
Főbb jellemzők:
Tapadókorongos fürdőszobai polcSzerelés nélkül rögzíthetőAnyaga: ABS műanyag
Előnyei:
sarokpolc, ideális zuhanyzóbatökéletes kozmetikumok tárolásáraa praktikus kampók lehetővé teszik a szivacsok felakasztásátkönnyű tisztán tartani a polcotkevés helyet foglal,rendkívül praktikus univerzális, fehér színű,ideális konyhába isbármilyen felületre rögzíthető ( márványra, gipszkartonra, üvegre, csempére stb.)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Szerelésmentes univerzális sarokpolc fürdőszobába, konyhába" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: