Betöltés...

Öntapadós zuhanyrózsa tartó (360°-ban forgatható)

Ár: 2.180 Ft

Öntapadós zuhanyrózsa tartó (360°-ban forgatható)Fúrás nélkül felszerelhető!360°-ban Forgatható tartórésszel rendelkezik.Extra erős tapadással rendelkezik!Praktikus megoldás kicsiknek és nagyoknak!A zuhanyfejet úgy beállítani, hogy az a legkisebbtől kezdve a legnagyobb családtagig mindenkinek megfelelő legyen, nem egyszerű feladat.
Pedig van megoldás! Ráadásul fúrás nélkül!
Ezentúl nem kell házfelújításon gondolkodnod, ha meg szeretnéd változtatni a zuhanyrózsa helyét! Nem kell megbontani a csempét, de még a szerszámokért sem kell nyúlni.
Ez hogyan lehetséges? Rendkívül egyszerűen.
A termék extra erős tapadókoronggal van ellátva, mellyel gond nélkül rögzíthető a fali csempéhez. Csak válaszd ki az ideális pozíciót rögzítsd oda és éld át a nyugtató zuhanyzást egy fárasztó nap után. Ráadásul az ideális magasságban!
A zuhanyfej tartó rész forgatható, így nemcsak a megfelelő magasságot, de az ideális szöget is be tudod állítani a zuhanyzáshoz.
Az Öntapadós zuhanyrózsa tartó (360°-ban forgatható) tulajdonságai:
- Fúrás nélkül, könnyedén telepíthető- Nem károsítja a falat- Terhelhetőség 3,5 kg- 360°-ban forgatható- Anyaga: ABS (Akrilnitril-butadién-sztirol)- Színkiosztás: Véletlenszerű
Mit rejt a termék doboza?- 1 db Öntapadós zuhanyrózsa tartót

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Öntapadós zuhanyrózsa tartó (360°-ban forgatható)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: