Betöltés...

LED kijelzős átfolyós vízmelegítő csaptelep zuhanyfejjel, 3 kW

Ár: 10.990 Ft

LED kijelzős átfolyós vízmelegítő csaptelep zuhanyfejjel, 3 kW, alsó bekötésű
A vízmelegítő csaptelep gyors és költséghatékony megoldást nyújthat olyan helyiségekben, garázsban, raktárban, nyaralóban, ahol nem biztosított a melegvíz ellátás. Továbbá egy zuhanyfejjel és egy vízcsővel van ellátva, így használhatja azt a fürdőszobában, a konyhában, hétvégi házakban, nyaralókban stb. 
A LED kijelzőn folyamatosan látható a víz aktuális hőmérsékletét. Használatához egy szabványos vízbekötési pontra és biztonságos, elektromos csatlakozási lehetőségre van szükség. A csaptelepet kizárólag csak földelt hálózatról szabad üzemeltetni. 
Tulajdonságok:

A csaptelep víznyomás igénye: 0,04Mpa-0,5Mpa
Névleges feszültség: 220V
Névleges frekvencia: 50Hz
Névleges teljesítmény: 3000W
A víz hőmérséklete 30°C - 60°C között állítható
Akár 3-5 másodperc alatt felmelegíti a vizet
Gégecső hossza: 1.5 méter
Anyag: fém, műanyag
Vezeték hossza: kb. 115 cm 

Fontos! A termék alsó bekötésű!
Figyelem!
A termék beszerelését minden esetben képzett szakember végezheti, ügyelve a megfelelő nyomás biztosítására, szükség esetén nyomáscsökkentő alkalmazásával. Garanciális igényt kizárólag a szakszerű üzembe helyezést igazoló számla felmutatásával áll módunkban elfogadni. A szakszerűtlen üzembe helyezésből adódó károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "LED kijelzős átfolyós vízmelegítő csaptelep zuhanyfejjel, 3 kW" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: