Betöltés...

Tároló állvány, 3 polcos

Ár: 8.990 Ft

Tároló állvány, 3 polcos


A 3 polcos, elegáns vonalvezetésű tároló állvánnyal maximálisan kihasználhatod a teret: könnyedén ?nagyobbá teheted? a fürdőszobádat. A legszűkebb helyen is elfér, keskeny polcaival minden típusú helységhez alkalmazkodik. 
Könnyed vonalaival, semleges színeivel beillesztheted a mosdó vagy WC helységébe, fürdőszobába, mosókonyhába egyaránt. 
Fürdőszobai állvány minden lakásba
Szinte minden szükséges fürdőszobai kelléked kéznél lesz, hiszen a 3 darab polcon kívül a tároló 3 egyforma akasztó kampót is tartalmaz, melyeket tetszés szerint helyezhetsz el. 
Az állványt a polcok alatt található nagyméretű üres hely teszi alkalmassá arra, hogy toalett vagy akár mosógép fölé állítva a lehető legoptimálisabban helyezzük el. 
Összeszerelése után a polcos állvány stabilan falhoz rögzíthető, így biztonságosan pakolhatunk rá. Ahol gyerekek vagy nehezebben mozgó családtagok vannak a háztartásban, ott alapvető, hogy a polcos szekrényeket a falhoz rögzítsük, de a stabil rögzítés mindenhol segít elkerülni az esetleges fürdőszobai baleseteket. 
Az összeszereléshez szükséges alkatrészeket a csomag tartalmazza.
Termék teljes mérete: 160x64x25 cmTermék súlya: 2,5 kgSzélső elemek közötti távolság: 64 cmPolcok közötti távolság: felső pocok: 23,5cm, alsó polc: 23cmAlsó polc földtől mért távolsága: 90 cmPolcok mérete: alsó polc: 68x32x18 cm , felső polc 68x24x18 cmAnyag: fém, műanyagCsomag méret: 92x27x7 cmCsomag súlya: 3 kg









Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Tároló állvány, 3 polcos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: