Betöltés...

Photovoltaic panel Allpowers AP-SP18V21W

Ár: 26.790 Ft

Biztosítson állandó hozzáférést az energiához, bárhol is legyen. Az Allpowers fotovoltaikus panel magas energiaátalakítási rátával és 21 wattos csúcsteljesítménnyel rendelkezik. Két USB-portot és egy egyenáramú portot kínál, a por- és vízálló anyag pedig biztosítja a tartósságot. A termék széles körű kompatibilitásával és praktikus kialakításával is kitűnik.





Kompatibilis
Az Allpowers fotovoltaikus panel x2 USB és x1 DC porttal rendelkezik, így mindenféle eszközt csatlakoztathat hozzá. A termék okostelefonokkal, fényképezőgépekkel, táblagépekkel vagy játékkonzolokkal működik.





Energia nyerése a napsugarakból
Élvezze az ingyenes és környezetbarát energiához való hozzáférést. Az Allpowers fotovoltaikus panelt 25%-os hatékonyság jellemzi, maximális teljesítménye 21 watt. Tökéletes lesz kültéri használatra, például kempingezéskor vagy otthoni kertben. Ezenkívül a robusztus kialakítás, valamint a víz- és porálló anyagok használata biztosítja a termék tartósságát.





Könnyű és praktikus
Az Allpowers fotovoltaikus panelt összehajtható kialakítása jellemzi, így szállítás vagy tárolás közben nem foglal túl sok helyet - összehajtva a mérete 30 x 16 x 2 cm. Ezenkívül a súlya nem haladja meg a 492,5 g-ot, és a mellékelt rögzítők lehetővé teszik, hogy a panelt például egy hátizsákhoz rögzítse.





Tartalmazza a
fotovoltaikus panel
USB kábel
fémtartók x2
Felhasználói kézikönyv
Specifikáció:
Gyártó Allpowers
Modell AP-SP18V21W
Kimeneti portok USB x2, DC x1
Csúcsteljesítmény 21 W
Energiaátalakítási tényező 25%-ig
Méretek 64 x 30 cm (kibontva), 30 x 16 x 2 cm (összehajtva)
Súly 492.5 g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Napkollektor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Photovoltaic panel Allpowers AP-SP18V21W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: