Betöltés...

Zegor króm álló kétkaros kerámiabetétes mosdó csaptelep DMT1-A722

Ár: 12.192 Ft

A Zegor króm álló kétkaros kerámiabetétes mosdó csaptelep (cikkszám: DMT1-A722) a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát képviseli minden fürdőszobában. Ez a kiváló minőségű csaptelep nemcsak megbízható működést nyújt, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést biztosít a fürdőszobai térben.

A két karos kialakítás lehetővé teszi a vízhőmérséklet és a víznyomás precíz beállítását, így minden használó számára személyre szabott és kényelmes mosdóélményt biztosít. A kerámiabetétes technológia garantálja a sima és hosszú élettartamú működést, minimalizálva ezzel a karbantartási igényeket. A csaptelep króm bevonata nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, hanem könnyen tisztítható is, így hosszú távon megőrzi fényét és varázsát. A magas minőségű anyagokból készült csaptelep tartósságot és stabilitást biztosít, így hosszú távon is optimális teljesítményt nyújt. A Zegor mosdó csaptelep DMT1-A722 ideális választás minden olyan fürdőszobába, ahol fontos a minőség és a dizájn. Legyen szó egy modern lakásról vagy egy klasszikus stílusú fürdőszobáról, ez a csaptelep garantáltan kiemelkedő teljesítményt nyújt. Bízza magát a Zegor minőségére, és élvezze a kényelmet és a stílust minden nap a fürdőszobájában!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Csapok, csaptelepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Zegor króm álló kétkaros kerámiabetétes mosdó csaptelep DMT1-A722" című hirdetést látja. (fent)