Betöltés...

IBP B Maxi Pro press réz szűkítő karmantyú klíma csőhöz, 7/8" - 3/4"

Ár: 17.886 Ft

IBP B Maxi Pro press réz szűkítő karmantyú klíma csőhöz. Eltérő átmérőjű klíma csövek gyors összekötésére, toldására. Klíma press idom kiváló választás hűtéstechnikai csőrendszerekhez. Kimagasló nyomásállóság, és egyszerű préselés akár 10 év kiterjesztett garanciával.

IBP B Maxi Pro press réz szűkítő karmantyú klíma csőhöz, 7/8" - 3/4" Tartós és biztonságos kötésA Maxi Pro idomok megbízható és masszív préskötést eredményeznek. Gyors és egyszerű szerelést biztosítanak teljesen lángmentesen. Mechanikus prés csatlakozásnak köszönhetően nincs szükség nitrogénes tisztításra a szerelési folyamatban. Szakképzett szerelő által végzett szakszerű telepítés esetén az idomokra 10 éves kiterjesztett garancia érvényes. Alkalmazási terület Hűtéstechnika Légkondicionálás Hőszivattyú hűtőközeges körA présidomok az alábbi hűtőközegekhez nem alkalmasak: R-717 R-723 R-764 R-744 R-22 Hárompontos préselés és védelemAz idomok három préskontúrral rendelkeznek, egy-egy a gallér két oldalán, a harmadik pedig a hornyon, ami a tömítőgyűrű összenyomására szolgál. A kúp alakú kivitelezés segít a cső helyes becsúsztatásában és megvédi a tömítőgyűrűt a sérüléstől, ugyanakkor megakadályozza annak eltolódását is. Préseléshez a már bevizsgált Rothenberger présgépeket és préspofákat javasolja a gyártó. Az idomok préseléséhez a Rothenberger MaxiPro Standard pofa sorozata használható. Szűkítő karmantyú jellemzői Réz a rézzel csatlakozás Kimagasló nyomásállóság A robbanási nyomás 144 bar Kiemelkedő műszaki és szervíz támogatás A földelés további földelt áramkörök nélkül történik A HNBR típusú tömítőgyűrű a préselés után biztonságos és szoros kötést képez 10 év kiterjesztett garancia Könnyű, gyors és egyszerű szerelés

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "IBP B Maxi Pro press réz szűkítő karmantyú klíma csőhöz, 7/8" - 3/4"" című hirdetést látja. (fent)