Betöltés...

Aeotec WallMote Quad Intelligens vezeték nélküli négyes fali kapcsoló

Ár: 34.450 Ft

Az Aeotec WallMote Quad egy Z-Wave alapú fali távvezérlő és kapcsoló is egyben. Az eszköz segítségével vezérelhetjük Z-Wave hálózatunkat és irányítani tudjuk a fali konnektorok, redőnyök, lámpák, elektronikus ajtózárak működését is. Az Aeotec Wallmote Quad integrálható már fennálló Z-Wave hálózatba is másodlagos vezérlőként, amely ez esetben parancsokat továbbít meglévő Z-Wave vezérlőnknek. Az Aeotec WallMote segítségével egyetlen gombnyomással elindíthatja az előre beállított forgatókönyveket. Érintőfelülete képes az ujj mozgásával szabályozni többek között a fényerőt. Az akkumulátorral működő érintőfelületes kapcsolót a falra is rögzíthetjük, mivel hátoldala mágneses, így fali kapcsolóként is funkcionálhat, de akár elmozdítható, így hordozható távvezérlőként használható.

Műszaki adatok:
Tápellátás: lítium-ion akkumulátorKommunikáció: Z-Wave PlusMűködési frekvencia: 868,42 MHzMaximális hatótávolság épületen kívül: 100 mCsomagtartalom:
TávkapcsolóFali tartóSzereléshez szükséges anyagok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Aeotec WallMote Quad Intelligens vezeték nélküli négyes fali kapcsoló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: