Betöltés...

Tesla TSL-SWI-ZIGBEE2 Dual Smart vezeték nélküli kettős fali villanykapcsoló

Ár: 16.050 Ft

A Tesla Smart Switch Dual ZigBee az Ön felbecsülhetetlen értékű kis segítője lesz. Funkcióival és a Tesla Smart alkalmazással úgy állíthatod be, hogy illeszkedjen az intelligens otthonodhoz.ZigBee protokollA rendszer, amely biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen működjön, a ZigBee protokollal működik. Ez nagyon stabil, így az otthonodat mindig figyelemmel fogja kísérni.Tesla Smart alkalmazásA Tesla Smart alkalmazáson keresztül, amelyet telefonjára vagy táblagépére tölthet le, az egész háztartását szemmel tarthatja.HangvezérlésA Tesla Smart alkalmazás kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazással. Ez azt jelenti, hogy a hangoddal vezérelheted az eszközeidet.Egy rendszer, amelyre számíthatA ZigBee egy nagyon stabil és megbízható technológia, amely közös hálózatot hoz létre az eszközök között, amely lehetővé teszi, hogy kommunikáljanak, sőt, reagáljanak is egymásra. Így számos feladatot automatikusan elvégezhet otthonában, levéve ezzel az aggodalmak egy részét.
Nincs szükség semleges vezetékreA Tesla Smart Switch Dual ZigBee kapcsoló nélkülözi a semleges vezetéket.Minden egy helyenVezérelje az egész intelligens otthonát a Tesla Smart alkalmazáson keresztül iOS vagy Android okostelefonon vagy táblagépen. Az alkalmazás nagyon áttekinthető, könnyen használható és angol nyelven érhető el.ZigBee protokollA termék egy olyan csoportba tartozik, amely a ZigBee protokollt használja, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. Ezen termékek megfelelő működéséhez szükséges, hogy a Tesla Smart ZigBee Hub központi egység az okosotthon részeként működjön. Ez egy közös hálózatot hoz létre ezen termékek számára, és lehetővé teszi számukra az egymással való interakciót. Ha például a páratartalom-érzékelő megnövekedett értéket érzékel, a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül automatikusan értesíti a párátlanítót, amely elindul.

Műszaki adatok:
Maximális terhelés: Izzólámpa: 5–280 W (1 kimenet)Felvett teljesítmény: ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel: 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet: -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Tesla TSL-SWI-ZIGBEE2 Dual Smart vezeték nélküli kettős fali villanykapcsoló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: