Betöltés...

Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L

Ár: 240.633 Ft

A nyomás alatt horganyzott Reflex tartályokat főként háztartási vízművekben és ipari vagy szivattyútelepeken szivattyúzott víz tartályaként használják. Ezek a tartályok kívül-belül kiváló minőségű horganyzottak, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését. A gumizacskó hiánya is megnöveli a nyomástartó edény élettartamát.
A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
A használat:
Reflex hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
Az üzemi vizet nem szabad szennyezni. A horganyzott hidrofor tartályokban lévő minden olyan anyag, amely vízzel érintkezik, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott Reflex tartályok szintén pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L " című hirdetést látja. (fent)