Betöltés...

WILO Stratos Maxo 30/0.5-12 R7 keringető szivattyú, 2", 180 mm

Ár: 535.645 Ft

A Wilo Stratos Maxo keringető szivattyú melegvizes fűtési rendszerek, hűtési, ipari keringető rendszerek tökéletes szivattyúja.

WILO Stratos Maxo 30/0.5-12 R7 keringető szivattyú, 2", 180 mm Takarékos és felhasználóbarát keringető szivattyúA Wilo Stratos keringető szivattyúk kiemelkedő teljesítménnyel, és innovativ energiatakarékossági funkcióval új mércét állítanak fel az energiahatékonyság és teljesítmény terén a fűtési / hűtési, ipari HVAC- és az ivóvizes rendszerekben. A szivattyúk egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően könnyedén szabályozható a felhasználó igényeire. A szivattyúnak nem tartozéka a belső hőmérséklet érzékelő! Mobillal vezérelhető szivattyúA szivattyúba beépített bluetooth interfésznek köszönhetően csak a Wilo Assistant applikációt szükséges letölteni. Az applikációban leolvashatók és beállíthatók üzemi adatok, illetve akár üzembe helyezési protokoll is beállítható. Szivattyú funkciói Fűtési és hűtési hőmennyiség mérés - közeghőmérséklet érzékelővel, vagy analóg hőmérséklet érzékelővel Automatikus kikapcsolás null átfolyás esetén Automatiksu vagy átkapcsolás a kézi fűtő- és hűtő üzemmód közt Beállítható térfogatáram-korlátozás, Q limit funkcióval Konfigurált szivattyúbeállítások mentése és visszaállítása Hatásfok optimalizált párhuzamos üzem ikerszivattyúk esetén Hibajelzés szövegesen, megoldási javaslattal Légtelenítési funkció a forgórész-tér automatikus légtelenítéséhez Csökkentett energiahatékony üzem - közeghőmérséklet érzékelővel, vagy analóg hőmérséklet érzékelővel Automatikus blokkolás-mentesítő funkció és beépített teljes motorvédelem Szárazonfutás felismerő A szivattyú szabályzási módjai A teljesítmény folyamatos, automatikus testreszabása a berendezés igényeihez alapjel megadása nélkül, ezzel akár 20 % energiamegtakarítás a dp-v szabályzási módhoz képest. Állandó hőmérséklet és hőmérséklet különbség A betápláló szivattyú térfogatáramának igény szerinti optimalizálása több szivattyú hálózatba kapcsolása és kommunikációja révén - Multi Flow Adaption Állandó térfogatáram dp-c nyomáskülönbség-szabályzás a csőhálózat egy távoli pontján - rosszpont szabályzás Állandó és változó nyomáskülönbség Állandó fordulatszám PID szabályzás, felhasználó által beállítva Szivattyú jellemzői 2 konfigurálható analóg és digitális bemenet 2 konfugirálható jelzőrelé az üzemi és zavarjelzésekhez Kártyahely az épületautomatizáláshoz csatlakozó interfészekkel ellátott Wilo-CIF modulokhoz Wilo Net Wilo - rendszerbuszként használható a Wilo-termékek egymás közötti kommunikációjához Automatikus vészhelyzeti üzem különleges állapotok esetén Grafikus kijelző Beépített ikerszivattyú-vezérlés Kábelszakadás felismerése analóg jelnél Kültéri telepítés időjárás-védelemmel a beépítési és üzemeltetési utasítás szerint lehetséges Hőszigetelő burkolat fűtésben történő alkalmazáshoz Dátum és idő előre beállítva

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "WILO Stratos Maxo 30/0.5-12 R7 keringető szivattyú, 2", 180 mm" című hirdetést látja. (fent)