Betöltés...

Mexen Roma Duo Zuhanykabin Nyiló ajtóval 110 x 100 cm, átlátszó üveg, króm - 854-110-100-02-0 DUO zuhanykabin

Ár: 151.606 Ft

MEXEN ROMA Duó Kétajtós - Zuhanykabin, átlátszó, grafit üveg és króm, fekete, arany keret

A zuhanykabin krómozott elemekből és a legjobb minőségű edzett üvegből készült, nagy átlátszósággal. Az egyszerű dizájn és a színek sokoldalúsága azt jelenti, hogy a kabin bármely fürdőszobába sikeresen beépíthető, függetlenül a választott stílustól. A modellt úgy alakítottuk ki, hogy zuhanytálcába vagy csempére is felszerelhető legyen, melynek köszönhetően ügyfeleink egyedi igényeihez igazodik. A tisztítás még könnyebbé tétele érdekében a kabint speciális bevonattal látták el.

A 6 milliméter vastag edzett üveg zuhanykabin állandó és biztonságos választás lesz. Ez a jól ismert Mexen gyártó Roma sorozatának terméke. A kabin feketére készült, amitől remekül néz ki és minden fürdőszobai dekorációba illeszkedik, a tisztítást és a szélesség beállítását megkönnyítő bevonattal rendelkezik. Az ajtó zsanéros és fém fogantyúval van felszerelve. A készlet tartalmaz egy vízelvezető tömítés készletet, valamint egy alumínium ajtótömítő küszöböt. A kabin 90 centiméter hosszú és 90 centiméter széles. A modell a zuhanytálcába és a csempére is felszerelhető. Az üveg átlátszó. A fülke magassága 190 centiméter.

leírás:

gyártó: Mexen

Méretei: 190 cm

rögzítés: univerzális (bal, jobb)

típusa: négyzet

anyaga: edzett biztonsági üveg, 6mm

Könnyen tisztítható festék: igen

A fal egyenetlenségeinek kompenzációja: igen

Szélesség beállítása: igen

Felszerelhető zuhanytálcára vagy csempére: igen

Profil: alumínium

Fém fogantyú

Tömítéskészlet

Alumínium küszöb ajtótömítéshez

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanykabin
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mexen Roma Duo Zuhanykabin Nyiló ajtóval 110 x 100 cm, átlátszó üveg, króm - 854-110-100-02-0 DUO zuhanykabin" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: