Betöltés...

Mexen Omega háromoldalú zuhanykabin Toló ajtóval 140 x 90 cm, átlátszó üveg, króm - 825-140-090-01-00-3 Három oldalu zuhanykabin

Ár: 271.101 Ft

Mexen Omega 3 falas zuhanykabin, 8mm átlátszó üveg - króm profil

Kiváló választás minden fürdőszobába. Az exkluzív zuhanykabin 8 mm vastag edzett üvegből készült, átlátszó kivitelben. Az alkalmazott üvegfelület-kezelés (Easy-Clean) minden felhasználó számára maximális kényelmet biztosít. Ez a technológia egyedülálló lerakódásgátló tulajdonságokat garantál – csak öblítse le a felületet vízzel. A sarok krómozott alumínium profilokba van beépítve, és tömítéssel van ellátva, amely megakadályozza a víz kijutását a zuhanykabinon kívülre. A zuhanyajtó tolós (csúszdák kiváló minőségű strapabíró kerekekkel). A nyitáshoz elegáns fém fogantyút használnak.

A zuhanykabin univerzális – beszereléskor döntheti el, hogy jobbra vagy balra nyitja-e. Egy elülső falból áll tolóajtókkal (egyik része fix, a másik tolós) és két oldalsó rögzített falból, amelyeket stabilizáló kar rögzít. A profilsínek lehetővé teszik a szabályozással a fal egyenetlenségeit. A zuhanykabin a zuhanytálcára vagy közvetlenül a padlóra szerelhető zuhanytálcával. A fürdő nem része a zuhanyzónak. Üzletünkben zuhanytálcákat , ereszcsatornákat és egyéb fürdőszobai felszereléseket vásárolhat.

Műszaki adatok:

Gyártó: Mexen

Sorozat: Omega

Típus: téglalap alakú

Magasság: 190 cm

Szerelés: Univerzális rögzítés, bal vagy jobb

Bejárat: tolóajtó

Üveg színe: átlátszó - átlátszó

Kivitel: króm és arany

Üveg típusa: Edzett

Üvegvastagság: 8 mm

Profil: alumínium

Huzat a könnyű tisztítás érdekében: Igen

Fal egyenetlenségek kompenzálása: Igen

Szélesség beállítása: Igen

Zuhanytálcára vagy csempére szerelhető: Igen

Dupla tekercs a legmagasabb minőségben

Fém fogantyú

Tömítéskészlet a víz elvezetéséhez

Alumínium küszöb túlfolyás ellen

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanykabin
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mexen Omega háromoldalú zuhanykabin Toló ajtóval 140 x 90 cm, átlátszó üveg, króm - 825-140-090-01-00-3 Három oldalu zuhanykabin" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések