Betöltés...

Automata Folyékony Habos Szappanadagoló, Hőmérséklet és Idő Kijelző, Fúrás Nélküli Falra Rögzítés, Mozgásérzékelő, Érintésmentes, Tartalmaz USB-C Kábelt, 445 ml, Gyors Töltés, Fekete

Ár: 18.933 Ft

Üdvözöljük a termékbemutatónkon: Az Automata Folyékony Habos Szappanadagoló!

Az Ön és családja igényeire gondolva fejlesztettük ki ezt az innovatív eszközt, mely kényelmes és higiénikus megoldást kínál a mindennapi szappanozáshoz.

Főbb jellemzők:

Automatikus folyékony habos szappanadagolás: Az eszköz automatikusan habosítja és adagolja a folyékony szappant, így biztosítva a hatékony és kíméletes tisztítást.

Hőmérséklet- és időkijelző: Az integrált digitális kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti a környezeti hőmérsékletet és az aktuális időt.

Fúrás nélküli falra rögzítés: Az eszköz könnyen és károsodás nélkül rögzíthető a falra, így egyszerűen és gyorsan telepíthető bármely fürdőszobába vagy konyhába.

Mozgásérzékelő rendszer: A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően az adagoló automatikusan működik érintés nélkül, csupán a kéz észlelésekor.

Érintésmentes használat: Az érintésmentes működés maximalizálja a higiéniát és minimalizálja a szennyeződés lehetőségét.

Tartalmaz USB-C kábelt: Az eszköz gyors és egyszerű töltéséhez mellékelünk egy USB-C kábelt, így mindig készen áll a használatra.

445 ml-es űrtartalom: Nagyobb tárolókapacitása révén ritkábban kell újratölteni, így időt és energiát takaríthat meg.

Gyors töltés: Az USB-C csatlakozónak köszönhetően az eszköz gyorsan feltölthető, így sosem kell hosszú ideig várnia a használatra.

Összegzés:
Az Automata Folyékony Habos Szappanadagoló a modern és kényelmes szappanozás megtestesítője. Innovatív jellemzőivel és praktikus kialakításával ideális választás minden otthonba vagy irodába. Ne habozzon, válassza a kifinomult megoldást a tiszta és higiénikus kézmosáshoz!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Automata Folyékony Habos Szappanadagoló, Hőmérséklet és Idő Kijelző, Fúrás Nélküli Falra Rögzítés, Mozgásérzékelő, Érintésmentes, Tartalmaz USB-C Kábelt, 445 ml, Gyors Töltés, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: