Betöltés...

Okoshosszabító kábel 2m+5aljzattal+2usb kimenet +1 Ctype kimenet

Ár: 11.000 Ft


Az Okoshosszabbító kábel egy praktikus és sokoldalú eszköz, amely segít kielégíteni az elektromos készülékek csatlakoztatásának szükségleteit otthon vagy az irodában. Ez a hosszabbító kábel nem csupán hosszabbítást biztosít a hagyományos elektromos aljzatokhoz képest, hanem több különféle csatlakozási lehetőséget is kínál.

A 2 méter hosszúságú kábel lehetővé teszi, hogy távolabb lévő elektromos aljzatokhoz is könnyen hozzáférhess. A kábelnek 5 aljzata van, így több készüléket is csatlakoztathatsz egyszerre, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít az elektromos eszközök használatakor.

Ezenkívül a kábelen két USB kimenet is található, amelyek segítségével könnyen tudsz tölteni okostelefonokat, tableteket vagy más USB-s eszközöket, anélkül hogy külön töltőt kellene használnod. Emellett egy C-típusú kimenet is rendelkezésre áll, ami egyre inkább elterjedt a modern eszközök töltésére.

Összességében az Okoshosszabbító kábel egy kényelmes és praktikus megoldás, amely segít maximalizálni az elektromos csatlakozási lehetőségeket, és egyszerűsíti az elektromos készülékek használatát otthon vagy az irodában.







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Okoshosszabító kábel 2m+5aljzattal+2usb kimenet +1 Ctype kimenet " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: