Betöltés...

GEBERIT Delta 30 fehér nyomólap Basic WC tartályhoz

Ár: 18.931 Ft

A Geberit Delta nyomólapok kizárólag a Geberit Basic beépíthető WC tartályokhoz használhatóak. Úgy mint Kombifix Basic, vagy Doufix Basic WC tartályokhoz, ha minőségi és tartós nyomólapot keres, akkor a Geberit Delta a tökéletes választás.

GEBERIT Delta 30 fehér nyomólap Basic WC tartályhoz



A Geberit nyomólap: minőség és stílus találkozása

A Geberit nyomólapok kiváló minőségű és stílusos megoldást kínálnak az általános WC-szereléshez, mindezt úgy, hogy szerelése és karbantartása rendkívül egyszerű. A nyomólapok széles választéka érhető el, amelyek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készül, és hosszantartó kényelmes működést biztosít.



Sokoldalú felhasználási lehetőség

A Geberit Delta nyomólapokat falsík alatti öblítőtartályhoz tervezték, így otthonokban, irodákban, vendéglátó-ipari létesítményekben és más lakó- és kereskedelmi épületekben is tökéletesen használhatóak. A kényelmes és egyszerű használat érdekében elülső működtetéssel rendelkező Geberit nyomólapok két öblítési lehetőséget is kínálnak a nagyobb kényelem és hatékonyság érdekében.



Delta nyomólap előnyei

A Geberit Delta típusú falsík alatti öblítőtartályhoz kifejezetten tervezett nyomólap elölről történő működtetéssel rendelkezik, kétmennyiséges öblítéssel, és magas fokú kényelem és tartósság jellemzi.



Delta nyomólap szállítási terjedelme



Delta 30 nyomólap

Működtetőlap-rögzítőkeret

Működtetőpálca

Rögzítőanyag



Nem alkalmas Twinline, Kappa, Omega, Sigma és Unica falsík alatti öblítőtartályokhoz!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "GEBERIT Delta 30 fehér nyomólap Basic WC tartályhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: