Betöltés...

BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 400V, 18 kW

Ár: 350.790 Ft

BOSCH Tronic Heat 3500 kazánok többféle változatban is elérhetők, 4-től 24 kW hőteljesítményig. Ideális lakások, családi vagy hétvégi házak fűtésére. A Tronic Heat 3500 minden elvárásának a lehető legegyszerűbb módon felel meg, a lehető legnagyobb kényelmet biztosítva.

BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 400V, 18 kW Tronic Heat 3500: Luxus kivitelbe csomagolt fűtőberendezésAz egyszerű dolgok azok, melyek miatt érdemes élni. A Bosch ennek az elvnek az értelmében alkotta meg az Ön otthonába a Tronic Heat 3500 elektromos kazánt. Ez kényelmesen biztosítja az összes hőt - és adott esetben a meleg vizet - otthonának négy fala között. Telepítése és szabályzása szintén egyszerű. Még egy pont a javára: még fantasztikusan is néz ki!

A Tronic Heat 3500 készülékek energiahatékony szivattyúval vannak ellátva, így tökéletesen megfelelnek az Európai Unió hatékonysági követelményeinek. Élvezze a minőségi márka előnyeitTronic Heat 3500-zal Ön a legjobb minőségű anyagok összességét, kiváló kidolgozást és vonzó, modern dizájnt választ. Röviden: Bosch minőséget, melyet számtalan tulajdonság tükröz. Ilyen többek között az is, hogy a készülék olyan csöndes, hogy alig hallani a működését. Az integrált elektronika pedig biztosítja, hogy a fűtési elemek egyenletesen legyenek használva, ezáltal garantálva a különösen hosszú élettartamot. Intelligens elektronika és magas kényelmi faktorAz intuitív kezelési koncepcióval ellátott készüléket öröm használni. A jól áttekinthető vezérlőpanel gombjai és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden lépésével az egyszerűségre törekszik. Technológia, amely megkönnyíti az életétA Tronic Heat 3500 könnyű és rendkívül kompakt készülék. Ez a telepítést egy kivételesen egyszerű feladattá teszi. Olyan egyszerűvé, hogy egy szakképzett szerelő percek alatt felszerelheti és bekötheti a készüléket. A jövőbeni karbantartás szintén egyszerű feladat. Mindössze egy pár csavar eltávolításával a legtöbb fontos tartozék a készülék előlapja felől elérhető. Ez lehetővé teszi többek között a szivattyúval való munkát az elektronika eltávolítása nélkül is. A karbantartás pillanatok alatt elvégezhető, így a szerelő munkaórái, és így munkadíja is a minimumon tartható. A termék előnyei Tronic Heat 3500 tágulási tartállyal és beépített modulációs szivattyúval Hétféle hőteljesítménnyel, 4-től 24 kW-ig Egyszerű telepítés és időtakarékos karbantartási Kompakt méret, kis súly Potenciálmentes on/off vagy 230 V-os termosztát csatlakoztatási lehetőség Kaszkádolási lehetőség Indirekt tároló fűtése külső váltószeleppel Halk működés Meglévő hőtermelőkhöz kiegészítő fűtésként is alkalmazható. Választható kiegészítőkA Tronic Heat elektromos kazán kiegészítők széles választékával kombinálható, mint a melegvíz készítésre alkalmas modul, szobatermosztát, távoli elérést biztosítő GSM modul, külső hőmérséklet érzékelő vagy a kiegészítő fűtőkészüléket szabályozó modul.

Ezen kívül egy speciális modulnak köszönhetően akár több készüléket is csatlakoztathatunk egymáshoz, mellyel nagyobb hőigényt is ki tudunk elégíteni.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 400V, 18 kW" című hirdetést látja. (fent)