Betöltés...

Atlantic Alfea Extensa A.I. 10 Duo levegő-víz hőszivattyú beépített HMV tárolóval, 10 kW

Ár: 4.230.589 Ft

Atlantic Alfea Extensa Duo energiahatékony levegő-víz hőszivattyú 190 literes beépített használati melegvíz tárolóval. Fűtésre, hűtésre és használati melegvíz ellátásra. Lakóépületek, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszeréhez tervezve. Speciális, szabadalmaztatott, nagy hatékonyságú csőkígyós fűtési hőcserélővel.

Atlantic Alfea Extensa A.I. 10 Duo levegő-víz hőszivattyú beépített HMV tárolóval, 10 kW Energiatakarékosság Atlantic hőszivattyúvalEgy gondosan telepített Atlantic hőszivattyú képes megfelezni az energiaszámlát. Technológiai kialakításának köszönhetően (levegő-víz) telepítése gyors és egyszerű. Nem igényli a kert felásását mint ahogy az a víz-víz típusoknál szükséges. Nincs szükség beton alap készítésére, hisz a kültéri egység akár a külső homlokzatra is felfúrható, köszönhető a Split kialakításnak. Könnyen kapcsolható hagyományos fűtési rendszerre. Nem kell hozzá gázterv, költséges gázbekötés. Karbantartása egyszerű és üzemeltetése minimális költségekkel jár.Hosszú élettartamának és alacsony működtetési költségének köszönhetően rengeteget spórolhatunk egy Atlantic Extensa hőszivattyúval. Ráadásul a hőszivattyú nagyrészt környezeti energiát hasznosít, ezért környezetbarát technológiának tekinthető. A hőszivattyú hűt és fűtAtlantic hőszivattyúk beépítésével nem csak a téli fűtés lehet biztosított, hanem a lakás hűtése is a nyári nagy melegben. Ehhez kell a megfelelő hőleadói oldal is, ami legpraktikusabban a falak és/vagy a mennyezet becsövezésével oldható meg. Természetesen, ezek egy már meglévő és lakott épület esetében igen nehézkesen és sok bonyodalom árán kivitelezhetőek. Nem kell lemondania a kényelmes nyári komfortól ilyen esetben sem, tökéletes megoldás lehet a fan-coil készülékek telepítése, melyekkel fűteni és hűteni is lehet a helyiségeket. Okos vezérlésAz Alfea Extensa hőszivattyú nem csak nagy teljesítménnyel rendelkezik, hanem távolról is vezérelhető. A Cozytouch alkalmazás segítségével akár okostelefonról vagy táblagépről is irányíthatjuk. Mit jelent a COP érték?COP = Teljesítmény együtthatóHőszivattyús berendezések fűtési hatékonyságát írja le. A COP érték az adott fűtési teljesítmény előállításához szükséges elektromos energia arányát fejezik ki. Tehát ha egy víz levegő hőszivattyú COP értéke 5.0, akkor az azt jelenti, hogy 5 kW hőt termelt 1kW elektromos energiából. Minél magasabb a COP érték, annál energiahatékonyabb a hőszivattyú. Hőszivattyú jellemzői ?Akár 4.52 COP (+7°/+35°) Kompakt kialakítású, HMV tárolót tartalmazó beltéri egységgel Beépített 190 literes HMV tároló nagy felületű hőcserélővel Felhasználóbarát kezelőfelület és egyszerűsíte használa NAVISTEM 400S szabályzóval Beépített 16 literes puffertartály Szabadalmaztato koaxiális hőcserélő Inverter szabályzás Több fűtési zóna kezelési lehetőség a hőszivayú vezérlőpaneljéről Távvezérlés Beltéri egység jellemzői Koaxiális hőcserélő a puffertartályban Kis fogyasztású keringetőszivayú Beépített HMV tároló Külsőhőmérséklet-érzékelő Tágulási tartály, nyomásmérő Elektromos kiegészítő fűtés Kültéri egység jellemzői R32 és R410A gáztöltet a hűtőkörben Iker rotációs kompresszor

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Atlantic Alfea Extensa A.I. 10 Duo levegő-víz hőszivattyú beépített HMV tárolóval, 10 kW" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: