Betöltés...

Marbet világos tölgy lamella falburkolat szürke filc alappal 30x270 cm

Ár: 19.900 Ft

Szállítási költség: 




1-10 db  10.990 Ft


11-20 db  18.990 Ft  


21-30 db  27.990 Ft


A Marbet woodline lamella falpanelek elérhetők különböző színekben, nagyon kellemes fa árnyalatokban, melyek lenyűgözően harmonizálnak a választható szürke vagy fekete filc háttérrel. Ezek modern, minimalista stílust kedvelőknek készültek, de tökéletesen passzolnak ipari és akár skandináv, vagy japandi belső terekhez is.
Bármelyik helyiségbe könnyedén telepíthetők, kivéve a nedves fürdőszobákat, legyen az egy egész fal, vagy csak annak egy része, esetleg vonzó falvédőként, vagy akár részlegesen a mennyezet vagy bútorok előlapjainak borítására. A lamellák látványos háttérként szolgálnak a modern bútorok és textíliák számára elegáns nappalikban, kiemelhetik a konyhák étkező zugát vagy a nappalik munkaterületét, miközben az ágy feje mögött elhelyezve, hangulatos dekorációs elemként és kényelmes háttámlaként, ágyvégként is funkcionálnak. Egyéniséget kölcsönöznek folyosóknak, irodáknak és közösségi tereknek. A lamella panelek lehetőséget biztosítanak dekoratív kísérletezésre. Összeállításokat hozhatunk létre, melyek lenyűgözőek a gyönyörű függőleges, vízszintes és átlós vonalakkal.



A lamellák praktikus szerepe

A lamella dekorpanelek javítják a belső akusztikai kényelmet - a filc háttér és a 3D-s szerkezet révén szigetelik a szobát a külső zajoktól, ugyanakkor hangszigetelik is azt, megszüntetve a visszhangot. Ezért jól működnek gyerekszobákban vagy hálószobákban, védenek a zajos szomszédoktól, de például otthoni stúdiókban vagy dolgozószobákban is. A lamella panelek segítségével könnyedén elrejthetők a vakolat hibái és elrejthetők a kábelek és egyéb csúnya tartozékok. Másrészről, telepíthetők olyan területeken, amelyek hajlamosak a gyorsan szennyeződni, például a falak szélén vagy a fogasok mögött a folyosókon. Függőlegesen telepítve optikailag emelik a mennyezetet, míg vízszintesen nagyobbá teszik a helyiséget.


 


Lamella falpanelek tisztítása és felrakása: Praktikus tippek


Tisztítás:


Rendszeres porolás és száraz törlés: Használj puha kefével vagy száraz mikroszálas kendővel a por eltávolítására. Ez rendszeres tisztítás mellett megakadályozza a port és a szennyeződéseket a felületen.

Lágy nedves törlés: Ha szükséges, töröld át a falpaneleket enyhén nedves mikroszálas kendővel vagy ruhával. Használj csak kevés vizet, hogy ne áztasd át a lamellákat.

Kímélő tisztítószer: Ha makacsabb foltokat kell eltávolítani, használj enyhe, nem-abrazív tisztítószert, amelyet felhígítasz vízzel. Mindig teszteld először egy kisebb, kevésbé látható területen, hogy biztos legyél a festék mentességéről.

Kerüld az erős vegyszereket: Kerüld a durva vagy erős vegyszereket, valamint az abrazív szerek használatát, mivel ezek károsíthatják a lamella felületét.

Felrakás:

Pontos előkészítés: Alaposan mérj és jelölj ki vonalakat a falon vagy mennyezeten, hogy egyenesen és pontosan felrakd a Marbet paneleket. Használj vízmértéket és szintezőt a megfelelő elhelyezéshez.

Megfelelő ragasztó: Használj megfelelő típusú és minőségű lamella falipanelekhez való ragasztót. Győződj meg róla, hogy a fal vagy mennyezet felülete tiszta, por- és zsírmentes legyen a ragasztás előtt.

Szakszerű felhelyezés: Ügyelj arra, hogy egyenletesen vigyél fel ragasztót a lamella és a felület közé, majd helyezd fel a paneleket a megfelelő pozícióba. Nyomd meg óvatosan a falpanelt, hogy biztosan tapadjon a felülethez.

Utómunka: Ha szükséges, használj díszléceket vagy szegélyeket a dekorpanelek végeinek és csatlakozási pontjainak lefedésére. Tisztítsd meg az esetleges felesleges ragasztót és egyenetlenségeket a lamellák között.

A megfelelő tisztítási és felrakási módszerekkel a lamella falpanelek hosszú ideig megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat, hozzájárulva otthonod vagy irodád vonzó megjelenéséhez.


 


Marbet cégről:

A Marbet Design kiváló minőségű díszlécek és dekoratív elemek, szegélylécek, záróelemek, falpanelek, filc termékek gyártásával foglalkozik, melyek a belsőépítészet legújabb trendjeit tükrözik. Termékeik széles választékban érhetők el, és ideális kiegészítői lehetnek minden stílusú otthonnak és nyilvános enteriőrnek. A vállalat elismert és népszerű a tervezők és építészek körében Lengyelországban és Európában egyaránt.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Marbet világos tölgy lamella falburkolat szürke filc alappal 30x270 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: