Betöltés...

Champion Kapcsolós hosszabbító kábel 50 m, 4 db aljzat, 3x2.5mm

Ár: 18.990 Ft

Champion Kapcsolós Hosszabbító Kábel 50m, 4 DB Aljzattal, 3x2.5mm

A Champion Kapcsolós Hosszabbító Kábelrel lehetőséged van kényelmesen elérni a távoli konnektorokat vagy egyszerűen csak több eszközt csatlakoztathatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a kábelek elszöszölődése miatt. A kábel könnyen le- és visszatekerhető, így ideális választás otthoni, kerti vagy építkezési munkákhoz egyaránt.

Főbb Jellemzők:

Sérülésálló Kivitelezés: Az erős anyagból készült dob és fémkeret ellenáll a sérüléseknek, biztosítva a hosszú távú és problémamentes működést.
Hosszabbító Kábel és Aljzatok: A 50m hosszú kábel 3x2.5mm vastagságú, és 4 darab 230V-os aljzattal rendelkezik, lehetővé téve egyszerre több eszköz csatlakoztatását.
Univerzális Felhasználás: Ideális választás kertekben, otthonokban és építkezéseken egyaránt, kényelmes és biztonságos elektromos csatlakozás biztosítása érdekében.
Kényelmes Szállítás: Ergonomikus fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható és használható, ráadásul jól látható színei biztonságot nyújtanak az építkezési területeken.
Sokoldalú Használat: A tekercs hosszabbítókábel ideális minden olyan feladathoz, ahol hosszabb kábelre van szükség, legyen az otthoni munka vagy nagyobb építkezési projektek.
Műszaki Adatok:

Kábel Hossza: 50m
Kábel Vastagsága: 3x2.5mm
Aljzatok Száma: 4x230V
Súly: 5 kg
A Champion Kapcsolós Hosszabbító Kábel tökéletes választás minden olyan helyzetben, ahol hosszabb elektromos kapcsolatra van szükség. Legyen szó otthoni, kerti vagy építkezési munkákról, ez a kiváló minőségű hosszabbítókábel minden elvárásnak megfelel.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Champion Kapcsolós hosszabbító kábel 50 m, 4 db aljzat, 3x2.5mm " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: