Betöltés...

Utcai lámpa 40W 80 LED COB napelemmel és távirányítóval

Ár: 15.166 Ft

Utcai lámpa 40W 80 LED COB napelemmel és távirányítóval
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
Ez az utcai lámpa a legmodernebb LED-eket tartalmazza, amelyek állandó fényerőt biztosítanak az egész élettartam alatt (a tesztek kimutatták, hogy 10 000 üzemóra után a fényerő legfeljebb 5% -kal csökken).

A lámpa előnye egy napelem, amellyel fel van töltve, ideális választás villamosenergia-forrás nélküli helyeken: nyaraló, kert, udvar, üzlet, nyaraló, lakókocsi, kemping, juhász stb., Vagy pénzt takaríthat meg.

A napelemes lámpát kifejezetten kültéri használatra tervezték.

Műszaki adatok:
- A projektor csak 40W-ot fogyaszt
- Világos szín: hideg fehér
- Nem bocsát ki UV vagy infravörös (IR) sugárzást
- Nem melegszik fel
- Üzemi hőmérséklet: -25 ~ + 60
- Méretek: utcai lámpa 160 LED-del 180W
- Penge mennyisége 730 x 250 x 50mm
- Rögzítőkonzol: 40 - 55mm (a csomagban lévő csavarokkal)
- Világítás: A terméket a napfény felé néző napelemes oldallal szerelik fel
- Indítsa el a Be/Ki gombot a
- Csak sötétedéskor világítson

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Utcai lámpa 40W 80 LED COB napelemmel és távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: