Betöltés...

Songmics Kézzel szőtt mosókosár, 90 L, összecsukható, szintetikus rattan, Natur

Ár: 18.355 Ft



Termék méretei: 46L x 33W x 60H cm
Márka: SONGMICS
Szín: Natural
Anyaga: Fa rattan
Flip Top zárás típusa
Alkatrész táska mellékelve

A cikkről
KÉZZEL SZŐTT SZÉPSÉG: Ez az aprólékosan kidolgozott, kézzel szőtt, természetes színű szintetikus rattan szennyeskosár az a hiányzó darab, amelyre szüksége van ahhoz, hogy elrejtse piszkos ruháit és tökéletes rendben tartsa otthonát.
FÜRDŐSZOBA CÉG: Gond nélkül helyezze a ruhakosarat a kívánt helyre; A tartós szintetikus rattan vízálló és stabil fémkerete rozsdaálló, így ideális társ még nedves fürdőszobákban is.
Unod már, hogy kínosan húzod a régi, nehéz szennyeskosarat a mosógéphez? Most egyszerűen kioldhatja a táskát a kosár béléséről, és könnyen sétálhat; vagy könnyedén hordozhatja ezt a 90 literes, fedéllel ellátott kosarat az oldalsó fogantyúk segítségével.
APRÓ RÉSZLETEK, NAGY HATÁS: A szennyeskosár percek alatt összeszerelhető és összecsukható tárolásra; a bélészsák a kéményhez van kötve, hogy megakadályozza annak leesését; A szilikagéllel ellátott lábak megakadályozzák, hogy a kémény megérintse a talajt.
Kézzel szőtt szennyeskosár levehető béléssel és oldalsó fogantyúkkal, amely a ruhanemű szem elől elzárva vagy tárolódobozként való tárolására szolgál.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Songmics Kézzel szőtt mosókosár, 90 L, összecsukható, szintetikus rattan, Natur" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: