Betöltés...

VASAGLE Tárolószekrény fürdőszobába, fiókkal és tárolóhellyel 2 ajtóval, 60x30x80cm, fehér

Ár: 37.390 Ft


Előírások:

Fehér szín
Anyaga: MDF (közepes sűrűségű farostlemez)
Termék mérete: 60 x 30 x 80 cm
A termék súlya: 14,1 kg

Ez a bájos fürdőszobaszekrény tökéletes választás, ha szereti a minimalizmust, stílusos fürdőszobát teremtve, amely felfrissíti a teret, az elmét és az életet.
Ez a jól elkészített fürdőszobaszekrény könnyen tisztítható felülettel, tartós, megmunkált fa panelekkel és finom részletekkel rendelkezik a tartós használat érdekében; Billentésgátló készletet tartalmaz.
Használd ezt a szekrényt a konyhában fazekak és serpenyők tárolására, helyezd a bejárathoz, hogy kint tartsd a legszükségesebb dolgokat, vagy tedd a dolgozószobába könyvek és magazinok számára... Tiéd a végső szó!
A VASAGLE független szekrényeket a stabilitás prioritásként kezeli; a stabil konstrukció megbízható támogatást nyújt; A falhoz dőlésgátló tartozékokkal is rögzítheti (a dőlésgátló készletet tartalmazza).
Nem kell küzdenie az összeszereléssel. A számozott alkatrészekkel és az egyértelmű útmutatóval könnyedén befejezheti az összeszerelést, és egy pillanat alatt felfrissítheti fürdőszobáját.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "VASAGLE Tárolószekrény fürdőszobába, fiókkal és tárolóhellyel 2 ajtóval, 60x30x80cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: