Betöltés...

SONGMICS Szennyeskosár 4 kivehető tasakkal, kerekes fémszerkezet, 4x35L, 87x38x81cm, fekete

Ár: 19.369 Ft



Termék méretei: 87.5L x 38.5W x 81H cm
Márka: SONGMICS
Szín: Fekete
Anyaga: vascső + 600D poliészter anyag
Zárás típusa: Hajtogatott

A cikkről
140 literes, hatalmas kapacitás: Ez a 4 zsákos szennyeskosár összesen 140 literes tárolóhellyel rendelkezik, hogy az összes háztartási szennyest egy helyen és rendszerezve tartsa, megtakarítva a padlón szétszórt ruhahalmokat.
4 rész, egyszerű ruhaválogatás: A 4 különálló mosózsákkal ez a szennyesszeltáló szín vagy típus szerint rendezi a ruhákat, és készen áll a használatra, csökkentve a válogatási időt, hogy a mosás napja szellő legyen.
Könnyen mozgatható és rögzíthető: A fogantyúként használható síneknek és a 4 keréknek köszönhetően ezt a mosókosarat könnyedén áthelyezheti a hálószobából vagy a fürdőszobából a mosókonyhába. A 2 zárható kerék pedig szükség esetén a helyén tartja a babakocsit.
Hordozható, vízálló táskák: A fém fogantyúval ellátott 4 szennyeszsák eltávolítható, így könnyedén kivehet bármilyen táskát, és elviheti a mosógépbe, hogy kipakolja; A PVC-vel való bevonattal ezek a táskák vízállóak és könnyen tisztíthatók.
Robusztus és tartós: A vastagított, kopásálló szövet, amelyet robusztus, 22 mm átmérőjű acélcsövek támogatnak, robusztus, stabil és tartós mosókocsit eredményez, amely összesen akár 40 kg-ot is elbír.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "SONGMICS Szennyeskosár 4 kivehető tasakkal, kerekes fémszerkezet, 4x35L, 87x38x81cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: